Vedete internationale

#fitness Jessica Alba #vedete extern #showbiz #jessica alba

Jessica Alba: “Nu imi place sportul”. Cum se antreneaza totusi

 

Jessica Alba a acordat un interviu pentru revista "Shape" in care a dezvaluit ca nu-i place sa faca miscare, insasport miscare in mod sustinut. Iata la ce truc apeleaza!

"Trebuie sa simt ca transpir, altfel nu rezolv nimic. Cand am la dispozitie doar 30 de minute, fac o serie de sarituri, urc scarile, fac fandari in saritura, flotari si cateva genuflexiuni. Dar nu vreau sa mint. Nu imi place sportul. De aceea imi place sa merg la ore de sport pentru ca sunt inconjurata de alti oameni care ma fac sa ma simt motivata."

De cand face sport sustinut, actrita recunoaste ca si-a schimbat si obiceiurile alimentare: "Nu am fost niciodata o persoana care sa adore micul dejun. Inainte mancam doar banana si cafea dimineata. Acum imi fac un shake cu pudra proteica vegana, pudra de ceai verde matcha, o banana, apa de cocos si gheata".

Actrita marturiseste ca, in timpul filmarilor pentru “Dark Angel”, interesul sau pentru arte martiale, gimnastica si dans a crescut.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului