Vedete internationale

# Jessica Biel nastere #justin timberlake #jessica biel

Jessica Biel si Justin Timberlake au devenit parinti pentru a doua oara in mare secret. Ce sex are bebelusul

Justin Timberlake (39 ani) si Jessica Biel (38 ani) au trecut peste problemele pe care le-au avut in casnicie si se bucura de venirea pe lume al celui de-al doilea copil al lor.

Actrita a nascut la inceputul acestei saptamani tot un baietel, al doilea al cuplului, dupa cum a dezvaluit o prietena apropiata familiei, potrivit Daily Mail. Cei doi actori nu au confirmat informatia pana in acest moment.

Se pare ca Jessica Biel a tinut atat sarcina, cat si nasterea la marea secret, foarte putine persoane stiind ca actrita a fost insarcinata. Ultima data cand Jessica a aparut in public a fost in luna martie si de atunci nici nu a mai publicat vreo fotografie in care sa apara cu burtica la vedere.

Perioada de carantina cauzata de pandemia de coronavirus le-a prins bine celor doi pentru a pastra sarcina secreta  Ei au stat in izolare in Montana (SUA).

Acum, Justin Timberlake si Jessica Biel se afla la Salida (Colorado) alaturi de noul membru al familie si fiul lor cel mare, Silas, in varsta de 5 ani.

Justin Timberlake, surprins cu alta femeie

In noiembrie anul trecut, casatoria celebrului cuplu a fost la un pas sa se destrame, dupa ce Justin Timberlake a fost surprins de de paparazzi tinandu-se de mana cu colega sa de platou, actrita Alisha Wainwright, in timpul unei petreceri, intr-un bar din New Orleans

Cateva zile mai tarziu, cantaretul i-a cerut scuze sotiei sale si a dat vina pe alcool pentru ipostaza in care a fost surprins.

"Trebuia sa stiu mai bine. Nu este un exemplu pe care-l vreau pentru fiul meu. Le cer scuze uimitoarei mele soții si familiei pentru ca le-am pus in aceasta situatie jenanta, ma focusez pe a fi cel mai bun tata si sot, insa ce am facut nu arata asta," scria Justin Timberlake  in decembrie 2019 pe contul sau de socializare.



 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului