Vedete internationale

# Julie Gayet Francois Hollande #julie gayet #francois hollande #idila

Julie Gayet, marturisiri in premiera despre relatia cu presedintele francez

Iubita discreta a fostului presedinte francez Francois Hollande, Actrita Julie Gayet, a povestit in cadrul unui interviu pentru emisiunea “C à vous” detalii in exclusivitate despre relatia pe care o are cu fostul lider de la Elysee.

In ianuarie 2014, François Hollande, care pe atunci avea o relatie cu jurnalista Valérie Trierweiler, a fost surprins de fotografii revistei Closer iesind dintr-un imobil unde acesta se intalnea de obicei cu actrita Julie Gayet.

In cursul aceleiasi zile, presedintele Frantei a anuntat incetarea relatiei sale cu Valérie Trierweiler, fosta prima doamna a Frantei.

Dupa ce a anuntat, pe 25 ianuarie 2014, “sfarsitul vietii sale comune” cu Valérie Trierweiler, cu care a avut o relatie din anul 2007, presedintele francez François Hollande a aparut mereu singur in public, iar natura relatiei sale cu Julie Gayet nu a fost precizata ulterior.

Nici Julie Gayet nu le-a putut da multe amanunte jurnalistilor curiosi de viata petrecuta la Elysee in postura de prima doamna.

“Rolul Primei Doamne, nu va pot explica asta, dar va pot spune despre rolul de a doua doamna. Este o functie mai rara”, a spus actrita.

Frumoasa actrita a povestit despre momentul in care fostul presedinte a decis sa nu mai candideze.

“Parca retraiesc si acum clipa in care mi-a spus decizia sa. Eram foarte emotionata si am plans mult in acel moment”, a povestit Gayet, intrebata de jurnalisti despre momentul in care a aflat ca Hollande nu mai candideaza.

“Parca retraiesc si acum clipa in care mi-a spus decizia sa. Eram foarte emotionata si am plans mult in acel moment”, a povestit Gayet, intrebata de jurnalisti despre momentul in care a aflat ca Hollande nu mai candideaza.

 

 

Intrebata daca decizia fostului lider de la Elysee a fost influentata de relatia sa cu ea, frumoasa actrita i-a asigurat ca acest lucru "nu-l veti sti niciodata..niciodata...niciodata".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare