Vedete internationale

#nunta printul Harry #Meghan Markle #kate middleton

Kate Middleton o apara pe Meghan Markle. Cum i-a raspuns Camillei Parker

Nunta printului Harry cu Meghan Markle starneste critici din toate partile. Kate Middleton, care a trecut prin asttfel de momente, ii ia apararea actritei. De dragul ei, a infruntat-o si pe soacra vitrega, Camilla Parker.

Sotia printului Charles nu are deloc cuvinte de lauda la adresa viitoarei sotii a printului Charles. “Capela St. George de la castelul Windsor (n.r. - unde s-au casatorit si Camilla cu Charles) este prea prestigioasa pentru o americanca divortata”, ar fi spus Camilla Parker Bowles.

Desi cuvintele l-au deranjat pe Harry, cea care i-a raspuns a fost Kate Middleton si care i-a spus Camillei s-o lase in pace pe Megan.

“Kate a decis sa o ia pe Meghan sub aripa ei si sa o protejeze de toate rautatile. Harry este ca un frate pentru Kate si ea nu l-a vazut niciodata mai fericit ca acum”, a spus o sursa citata de newidea.com.au, precizand ca ducesa de Cambridge vrea sa faca tot ce ii sta in putinta ca Meghan si Harry sa aiba impreuna un viitor cat mai frumos.

Crtici vin si de la foste cunostinte. O fosta colega de scoala a logodnicei lui Harry, pe nume Ninaki Priddy a facut pentru un tabloid dezvaluiri ce nu-i fac cinste starului din „Suits”.  Ninaki si Meghan au fost colege la o scoala din Los Angeles, si a spus despre vedeta, printre altele, ca este „rece si calculata”, potrivit publicatiei New Idea. Deranjata de aceste declaratii ce nu-si mai au locul, Kate a luat imediat atitudine, dupa ce si ea a fost nevoita sa treaca prin astfel de lucruri, dupa ce ea si printul William si-au anuntat logodna.

„Kate a trecut prin asta si stie cat de grele pot fi primele saptamani in familia regala. O asemenea cruzime aruncata asupra ta cand esti in primele zile dupa anuntarea lodognei poate fi devastatoare”, a mai spus sursa.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului