Vedete internationale

#kate middleton #redactor-sef #ducesa de Cambridge #Huffington Post

Kate Middleton, redactor-sef al Huffington Post

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, va fi redactor-sef al publicatiei Huffington Post din Marea Britanie. Potrivit anuntului facut de Palatul Kensington, ducesa urmeaza sa puna accentul pe problema sanatanii mentale a tinerilor.

E drept ca ducesa va fi redactor-sef doar pentru o zi, insa isi ia treaba in serios. Kate va solicita "opiniile unui anumit numar de experti din domeniul sanatatii mentale, precum si unor tineri, parinti si profesori", potrivit purtatorului de cuvant al Palatului Kensington.

Acesta a mai adaugat ca "Ducesa de Cambridge a facut din problema sanatatii mentale a copiilor un element cheie in activitatea sa din ultimii ani si este incantata ca Huffington Post o ajuta sa sublinieze importanta acestei chestiuni".

Membrii echipei HuffPost UK asteapta cu nerabdarea ziua in care Kate va lucra alaturi de ei. "Suntem incantati ca ducesa de Cambridge se alatura echipei HuffPost UK pentru o zi ca redactor-sef invitat", a declarat redactorul-sef, Stephen Hull, pentru presa birtanica, potrivit libertatea.ro.

Celebrul portal Huffington Post, a fost creat in anul 2005. In prezent, acesta are mai multe redactii in tari diferite precum: SUA, Franta, Marea Britanie, Spania, Italia, Japonia, Canada, Germania, Brazilia, Coreea de Sud sau Grecia.

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare