Vedete internationale

#Kate Middleton traditii Craciun #Kate Middleton Craciun #vedete extern #kate middleton #showbiz

Kate Middleton, reguli noi de Craciun pentru familia britanica

Inainte ca printul William sa se casatoreasca, in familia regala britanica, Craciunul  se sarbatorea dupa acelasi ritual: membrii familiei mergeau la biserica, deschideau cadourile, luau cina impreuna in cerc restrans si urmareau alocutiunea televizata a Reginei Elisabeta a II-a. Totul se desfasura in resedinta reginei de la Sandringham, unde nu participa niciun copil mai mic de 12 ani! 


De anul trecut, regulile s-au schimbat! Kate Middleton si Printul William au mers, dupa slujba de la biserica, laresedinta lor de la Anmer Hall, aflata departe de Londra, unde Printul George a desfacut cadourile primite, alaturi de bunicii materni.

Anul acesta Craciunul se va desfasura la fel, cu o mica exceptie: la aceasta sarbatoare va fi prezenta si Printesa Charlotte, nascuta in luna mai.

Printul George, in varsta de 2 ani si 7 luni, este deja extrem de nerabdator, iar tatal lui a marturisit ca micutul va sari peste tot precum un iepuras. „Daca voi reusi sa dorm un pic in seara de Revelion, va fi bine”, a spus William care isi va dedica timpul copiilor lui in perioada sarbatorilor de iarna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare