Vedete internationale

#colaborare #lady gaga #oreo

Lady Gaga, colaborare inedita in luna iubirii!

Inspirata de „Chromatica”, albumul de succes din 2020, si realizata in colaborare cu superstarul mondial si filantrop Lady Gaga, noua editie limitata OREO este disponibila in magazinele din Romania. 

„Aceasta colaborare este inspirata de lumea Chromatica, unde bunatatea guverneaza toate lucrurile”, a spus Lady Gaga.

Astfel, consumatorii pot scana de pe pachetele editie limitata un cod QR pentru a obtine acces la OREOgrams cu Lady Gaga, o serie de mesaje inspirationale ale cantaretei, pentru a le impartasi prietenilor, familiei, colegilor si celor dragi.

De asemenea, OREO va lansa o competitie unica pentru superstarurile in devenire, provocandu-i pe „Little Monsters” si pe iubitorii de OREO sa impartaseasca propria lor versiune a melodiei „Stupid Love”, piesa principala a albumului aclamat de critici. Cei mai buni participanti vor avea videoclipul editat pentru a crea un duet muzical virtual alaturi de Lady Gaga!

”Fanii OREO si cei ai artistei Lady Gaga se pot bucura de colaborarea noastra interesanta, cu produsele in editie limitata de pe rafturi. Dincolo de biscuitii nostri deliciosi, exista atat de multe modalitati de a va implica - de la partajarea mesajelor din ineditele GAGAgrame, la premii muzicale si chiar sansa de a avea interpretarea melodiei „Stupid Love” intr-un duet muzical virtual cu Lady Gaga. Speram ca acest parteneriat ii va incanta pe fanii nostri in acest an”, spune Ioana Pana, Senior Brand Manager Biscuits Romania.

Ambalajul in editie limitata este disponibil pentru cutiile de 176g  si pentru pachetele tubulare de 154g. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului