Vedete internationale

#lady Gaga boala grava #Lady Gaga fibromialgie #lady Gaga boala #lady gaga

Lady Gaga sufera de o boala incurabila!

Dupa ce la inceputul lunii a anuntat ca isi va suspenda cariera artistica in luna decembrie, la finalul turneului ei mondial, lady Gaga a confirmat faptul ca sufera de o boala grava care ii provoaca dureri groaznice in tot corpul. 

In documentarul Gaga: Five Feet Two, lady Gaga a marturisit  ca sufera de fibromialgie (afectiune cronica, ce se caracterizeaza prin prin dureri ale muschilor si ale tesutului moale, insotita de oboseala cronica si probleme cu memoria) si a imparatasit cu fanii pe Twitter mai multe remedii pe care le-a incercat. 

„Vreau sa ajut la cresterea gradului de constientizare si la conectarea celor care o au. Putem toti sa impartasim ceea ce ne ajuta/doare”, a scris vedeta pe contul de Twitter, citata de BBC News. 

Este prima data cand vedeta vorbeste despre boala de care sufera si cum aceasta i-a afectat viata.  Nu exista tratament care sa vindece boala, scopul acestuia fiind reducerea simptomelor. 

Zvonurile legate de boala artistei au aparut anul trecut cand vedeta a postat pe Instagram o poza in care mentiona durerile de care sufera.

Documentarul „Gaga: Five Foot Two“ a avut premiera la Festivalul International de Film de la Toronto  si dezvaluie detalii despre viata personala, precum problemele de sanatate cu care se confrunta cantareata si despartirea de fostul iubit.

Sursa foto: Hepta.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare