Vedete internationale

# thomas markle #Meghan Markle #proces #martor

Lovitura pentru Meghan Markle. Tatal sau va depune marturie la tribunal impotriva ei! "Va fi un spectacol"

Este de notorietate faptul ca Meghan Markle si tatal sau, Thomas, nu isi mai vorbesc dinainte de nunta fostei actrite cu printul Harry. Ducesa de Sussex l-a acuzat ca a vandut fotografii si scrisori personale tabloidelor pentru a scoate bani de pe urma ei. 

Din aceasta cauza, Meghan a dat in judecata ziarul Mail On Sunday si compania Associated Newspapers, pe motiv ca i-au publicat o scrisoare privata, adresata tatalui ei in saptamanile premergatoare nuntii sale.

Tatal, martor impotriva lui Meghan la tribunal

Meghan va avea, insa, o mare surpriza. Una foarte neplacuta. Tatal sau a declarat presei britanice ca este pregatit sa depuna marturie la tribunal impotriva fiicei sale.

“Cand eu si Meghan vom ajunge in sala de judecata, va fi un spectacol uimitor pentru toata lumea,” a spus Thomas Markle.

In acelasi interviu, Thomas Markle i-a transmis Printului Harry sa dea dovada de barbatie si sa se duca sa-l viziteze, i-a acuzat pe Ducii de Sussex ca au ranit-o pe Regina Elisabeta.

Actiunile tale mi-au zdrobit inima intr-un milion de bucati”

Desi a castigat bani de pe urma fiicei sale, Thomas Markle a acuzat-o pe Meghan ca i-a trimis cadouri modeste pe cand era actrita, in timp ce el inca ii mai platea datoriile de la colegiu. Una dintre scrisorile lui Meghan catre tatal ei va fi, de asemenea, proba la process.

“Taticule, cu inima intristata iti scriu aceste randuri, pentru ca nu inteleg de ce ai ales acest drum si nu-ti dai seama cata durere provoci. Actiunile tale mi-au zdrobit inima intr-un milion de bucati – nu numai pentru ca ai provocat o durere care nu era necesara, ci pentru ca ai ales sa nu spui adevarul si te-ai lasat manipulat, lucru pe care nu-l pot intelege, este doar o parte a emotionantei scrisori trimise de Meghan tatalui sau.

Printul Harry si Meghan Markle au renuntat la indatorile de membri ai casei regale si se vor intretine sin banii castigati pe cont propriu.

Harry a mostenit de la mama sa, printesa Diana, o suma estimata la 20 de milioane de lire sterline, 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare