Vedete internationale

#vedete extern #copii vedete #showbiz #vedete #copii

Mai tari ca parintii lor. Copiii vedetelor fac furori

Pustii vedetelor fac ce fac si le calca pe urme parintilor in materie de stil. Evident, nu de capul lor, ci cu sprijin avizat. Cert este ca odraslele celebritatilor ajung sa isi eclipseze de multe ori parintii.

Tabitha si Loretta Parker

Sarah Jessica Parker isi incurajeaza copiii sa-si dezvolte un simt pentru moda, lasandu-i sa se imbrace singuri, scrie ele.ro. Gemenele Tabitha si Loretta, care nici macar nu au implinit 6 ani, ii fac deja concurenta acerba stilatei lor mame.

"De duminica pana joi, regula este ca pot purta orice isi doresc. Si daca mergem la teatru sau la balet, am si eu un cuvant de spus. Dar e in jurul unor alegeri cu care sunt si ele de acord", a spus actita pentru revista People.

Citeste si:

Scandal regal. Kate Middleton, somata de Regina sa inchida gura familiei

Nicoleta Luciu, depresie cumplita. A vrut sa-si puna capat zilelor!

Cum au trecut vedetele prin scoala: Elena Udrea, corigenta, Cristina Spatar, repetenta

Harper si Romeo Beckham

Sursa foto: digi24.ro

Cand vine vorba despre copiii familiei Beckham, atunci e clar ca au pe cine mosteni in materie de gusturi vestimentare. Recent, publicatia GQ a decis sa il includa pe Romeo in topul celor mai bine imbracati barbati, chiar daca baiatul are doar 12 ani.

Pustiul a ocupat locul 25 in top, surclasandu-l serios pe tatal sau, David, care a ocupat doar pozitia 46 pe lista celor mai stilati barbati.

Si micuta Harper, fetita Victoriei si a lui David Beckham, a impresionat zilele trecute atunci cand a pasit pe aeroportul din New York alaturi de familia sa purtand un outfit foarte sic: o palariuta maro, palton bleumarin, jeansi si ghete lucioase.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Chiar daca are doar putin peste trei ani, micuta e mereu in atentia publicului, tocmai datorita tinutelor in care isi face aparitia.

Printul George

Sursa foto: hokkfabrica.com

Printul George, primul copil al cuplului princiar Kate si William, a devenit si el unul dintre cei mai vanati copii si nu doar datorita notorietatii parintilor sai.

Sursa foto: realeza.blogs.sapo.pt

Imediat dupa sedinta foto de Craciun, pustiul, de doar un an si jumatate, a castigat locul 49 pe lista intocmita de GQ Magazine.

North West

Sursa foto: dailymail.co.uk

Cand nu se asorteaza cu sotul sau, Kim Kardashian se asorteaza cu micuta North. Starleta TV se pare ca se regaseste tare mult in fetita sa, pe care are grija sa o imbrace cat mai stilat cu putinta.

Sursa foto: hollywoodlife.com

Astfel, desi are doar un an si jumatate, North pare coborata de pe copertile revistelor de moda. De la hainute din blana, la jeansi taiati sau rochite din dantela, garderoba copilei pare sa fie plina de tinute ultimul ragnet.

Sursa foto principala: enstarz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului