Vedete internationale

# cauza mortii george michael #moarte george michael # kenny goss #george michael

Marea iubire a lui George Michael. S-au impacat chiar inainte de ca starul sa moara

George Michael a murit impacat, sustin apropiatii. Mai ales datorita faptului ca alaturi i-a fost in ultimele sale saptamani de viata Kenny Goss, cel despre care toti prietenii artistului stiau ca a fost iubirea vietii lui. Cei doi au avut o relatie de 13 ani, insa s-au despartit la sfarsitul anilor 2000.

Kenny Goss a fost cel care l-a tinut pe George Michael pe linia de plutire, spuneau prietenii, cunoscute fiind excesele artistului, mai ales in privinta drogurilor. Mai mult, relatia lor a fost una tumultoasa, tinand adesea prima pagina a tabloidelor. In urma cu o luna, publicatia The Sun (Marea Britanie) dadea vestea cea mare, cum ca George si Kenny ar fi din nou apropiati. 

Superstarul a murit ”împăcat” în prima zi de Crăciun, la vârsta de 53 de ani, după cum a anunțat agentul său. Vestea morții a devenit însă publică la o oră după miezul nopții, ora României, când managerul său a transmis un comunicat. ”Cu mare durere în suflet vă anunţăm că iubitul nostru fiu, frate şi prieten George Michael a murit împăcat, acasă, de Crăciun. Familia are rugămintea să-i fie respectată intimitatea în aceste momente grele.”

 

Lippman a dezvăluit ulterior că George a fost găsit ”în patul său, împăcat” și că e de presupus că a suferit un infarct, scrie Click.ro.

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare