Vedete internationale

#poze incendiare megan fox #poze incendiare #poze vedete #galerie foto #megan fox

Megan Fox, pictorial incendiar in lenjerie intima! FOTO

Megan Fox arata mai bine ca niciodata desi este mamica a trei copii. De curand, actrita si-a etalat silueta perfecta intr-un pictorial incendiar, fiind imaginea unul brend celebru de lenjerie intima.

Recent, actrita a declarat ca i-a fost foarte greu sa revina la formele initiale dupa cea de-a treia sarcina: "Am lucrat foarte mult. De data aceasta, a fost o lupta pentru mine si au fost doar o multime de plimbari si foarte mult alergat. A fost ingrozitor".

Megan Fox, in varsta de 31 de ani are trei baieti: Noe, de patru ani, si Bodhi de trei ani si Journey in varsta de un an. Sa fii mamica de trei baieti nu este deloc usor, dupa cum sustine Megan Fox. "Nu am dormit de aproape un an. Inca il mai alaptez pe Journey si se trezeste tot timpul noaptea, iar apoi ceilalti doi vin si ma trezesc si ajung si ei in pat cu mine", a declarat bruneta, potrivit libertatea.ro.

Actrita este casatorita cu Brian Austin Green din 2010. Cei doi au trecut printr-un moment de cumpana in relatie in 2015, cand Megan a depus actele de divort. Sase luni mai tarziu insa, cei doi se impacau si au anuntat ca urmeaza sa aiba cel de-al treilea copil.

Sursa foto: metro.co.uk, libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare