Vedete internationale

#nunta printul Harry #Meghan Markle #regina elisabeta

Meghan Markle, iubita de popor, dar nu si de regina! Iata cum a numit-o aceasta

Meghan Markle este cu siguranta o figura iubita in Marea Britanie si concureaza la popularitate cu Kate, ducesa de Cambridge. Totusi, concurenta nu exista si in inima Reginei Elisabeta a-II-a, care a fost foarte rece in declaratiile ce o vizeaza pe viitoarea sotie a nepotului Harry.

Fosta actrita de la Hollywood este tot mai prezenta in randul britanicilor, fapt care i-a crescut popularitatea. Totusi, daca in 2011, Regina o numea pe mireasa lui Will „iubita noastră și fidela Catherine Elizabeth Middleton“, nu de aceeasi caldura se bucura si viitoarea ducesa. Astfel, in cazul alesei lui Harry, regina nu s-a simţit datoare să-i însoţească numele de vreun apelativ. „Îmi declar consimţământul la un contract de căsătorie între preaiubitul meu nepot Prinţul Henry Charles Albert David de Wales şi Rachel Meghan Markle“, spunea aceasta în martie, atunci cand a devenit oficiala data nuntii princiare.

Printul Harry si Meghan Markle se vor casatori sambata, 19 mai, la Castelul Windsor. 1200 de persoane din randul publicului larg au fost invitate la petrecere, cu conditia sa isi aduca propriul cos de picnic. Petrecerea inseamna de fapt accesul in interiorul castelului, nu si la receptia regala. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare