Vedete internationale

#sarcina Meghan Markle #Meghan Markle insarcinata #Meghan Markle #reguli stricte #casa regala

Meghan Markle, reguli stricte in timpul sarcinii

Zvonurile conform carora Meghan Markle ar fi insarcinata sunt tot mai dese. Cu toate acestea, pana acum, Casa Regala nu a facut niciun anunt oficial pentru a confirma sarcina Ducesei de Sussex.

 

Daca Meghan Markle este sau nu insarcinata ramane de vazut. Insa in momentul in care aceasta va ramane insarcinata va fi obligata sa urmeze niste reguli foarte stricte.

Ducele si Ducesa de Ducesa de Sussex nu vor putea dezvalui sexul copilului nimanui, astfel ca toata lumea va afla daca este baietel sau fetita abia atunci cand va veni pe lume. Mai mult, nici Meghan Markle si nici printul Harry nu vor sti care este sexul copilului!

Calatoriile in strainatate vor fi limitate. Potrivit presei internationale, Meghan Markle va fi nevoita sa limiteze calatoriile in strainatate, pentru ca asa impune protocolul regal, din motive de securitate, scrie ele.ro.

Regina va fi prima care va afla de nasterea copilului. Protocolul regal dicteaza ca Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a sa fie informata prima cu privire la nasterea bebelusului.

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare