Vedete internationale

#Meghan Markle insarcinata #Meghan Markle #printul harry

Meghan Markle si Printul Harry devin parinti!

Zvonurile potrivit carora Meghan Markle este insarcinata se inmultesc! Conform acestora, printul Harry se pare ca va deveni tata mai curand de cat se credea, Meghan Markle fiind insarcinata in trei luni!

Faptul ca Meghan Markle si Printul Harry isi doresc copii nu mai este un secret pentru nimeni! RadarOnline a consemnat faptul ca Harry si Meghan au fost la mai multi medici specialisti in fertilitate in lunile premergatoare nuntii regale. In primul interviu dupa anuntul logodnei, Harry a declarat pentru BBC ca spera „sa intemeieze o familie in viitorul apropiat”.

Carcotasii sustin ca Pregatirile pentru nunta celor doi ar fi fost urgentate tocmai din cauza sarcinii lui Meghan, iar altii au sugerat ca rochia lui Meghan arata de parca ar fi ascuns un inceput de burtica de gravida.

Si reactiile mirilor din timpul slujbei i-au facut pe fanii de pe Twitter sa inceapa sa se intrebe daca nu cumva noua Ducesa de Sussex nu este cumva deja insarcinata, conform magnanews.ro.

Referitor la sarcina, in timpul ceremoniei de nunta, cuplul regal a schimbat cateva priviri cu subinteles chiar in momentele in care se vorbea despre familie, copii si sex.

In timp ce episcopul de Windsor vorbea despre casnicie, spunand ca „este fundamentul unei vieti de familie, in care copiii se nasc si sunt crescuti”, Harry s-a intors inspre Meghan si a zambit.

Totusi, a fost suficient pentru fanii de pe Twitter sa inceapa sa se intrebe daca nu cumva noua Ducesa de Sussex nu este cumva deja insarcinata.

Sursa foto: Hepta 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului