Vedete internationale

#mesajul de adio Barack Obama #vedete intern #michelle obama #showbiz #barack obama

Mesajul de adio al lui Barack Obama. “Michelle, mi-ai fost nu doar sotie si mama a copiilor mei, ci si cea mai buna prietena”

Barack Obama a sustinut ultimul sau discurs in calitate de presesdinte al SUA marti seara, cu zece zile inainte sa-i predea stafeta lui Donald Trump. Primul presedinte de culoare al Statelor Unite a marturisit ca este mandru ca a lasat in urma o America mai puternica si mai prospera decat a fost in urma cu opt ani, cand a castigat primul mandat.


"Daca v-as fi spus ca vom deschide un nou capitol in relatiile cu poporul cubanez, vom opri programul nuclear iranian fara sa tragem un singur foc si il vom elimina pe creierul atentatelor de la 11 septembrie; daca v-as fi spus ca vom obtine pentru toti dreptul la casatorie, ca vom obtine asigurare medicala pentru inca 20 de milioane de cetateni... daca v-as fi spus toata acestea, ati fi spus ca tintim cam sus. Dar asta am facut. Asta ati facut voi”, a spus Barack Obama.

La finalul discursului, Barack Obama a vorbit, emotionat, despre rolul pe care Prima Doamna, Michelle Obama, si fiicele lor, Malia si Sasha, l-au avut in cei opt ani petrecuti la Casa Alba. „Michelle, in ultimii 25 de an mi-ai fost nu doar sotie si mama a copiilor mei, ci si cea mai buna prietena. Ai preluat un rol pe care nu l-ai cerut si l-ai personalizat cu gratie, hotarare, stil si buna dispozitie. Ai transformat Casa Alba intr-un loc deschis tuturor. Iar noua generatie va ridica stacheta mai sus pentru ca te-a avut pe tine drept model. Ma faci sa fiu mandru. Faci tara sa fie mandra de tine. Malia si Sasha, (…) dintre toate lucrurile pe care le-am realizat la viata mea, cel mai mandru sunt de faptul ca sunt tatal vostru”.

Sursa foto: Hepta 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare