Vedete internationale

#michael schumacher #showbiz #vedete extern #coma schumacher

Michael Schumacher, scos din spital in mare secret. Iata ce au patit asistentii care l-au transportat!

Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, a fost transferat de la spitalul din Grenoble, acolo unde a fost internat in ultimele sase luni, la spitalul din Lausanne. Operatiunea s-a efectuat in mare secret. Nici macar personalul medical nu stia pe cine transporta.

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost constient in timpul transferului de la spitalul din Grenoble la cel din Lausanne, organizat in secret, si a avut in majoritatea timpului ochii deschisi, a scris publicatia Blick, citata de Mediafax. Mathias Volken, un responsabil al societatii de ambulanta din Viege, a confirmat ca transportul a fost efectuat luni, dar a refuzat sa ofere alte detalii.



Transferul a fost organizat de familia lui Michael Schumacher ca o operatiune a serviciilor secrete, sustine publicatia citata. Compania a primit un contract pentru a transporta un bolnav de la Grenoble, fara sa se stie ca este vorba despre Michael Schumacher, ci de o persoana cu un alt nume. Personalul de pe ambulanta a fost obligat sa predea telefoanele mobile in momentul in care a vazut fata lui Schumacher, a adaugat sursa citata.

Michael Schumacher a iesit din coma dupa accidentul suferit la schi, pe 29 decembrie anul trecut, in statiunea Meribel, din alpii francezi. Presa internationala a scris despre "ingerul pazitor" al fostului campion, sotia sa Corinna. Aceasta a stat zi de zi la capataiul sotului si nu a renuntat nicio clipa sa spere ca acesta isi va reveni. Obisnuita cu situatiile periculoase prin care a trecut Michael cat timp a fost pilot de Formula 1, aceasta si-a pastrat sangele rece si a ramas langa Michael, i-a vorbit zi de zi, sperand ca acesta intr-o zi sa-si revina. Iar minunea - pentru ca medicii considerau aproape imposibil ca pilotul sa se mai trezeasca vreodata - s-a produs. 

CITESTE SI: Oana Roman, in scandal cu Maruta. Iata motivul!

Vara aceasta se poarta bulinele. Iata cum!

Ce spun culorile casei despre tine

Foto: voanews.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare