Vedete internationale

#michael schumacher #vedete extern #fisa Michael Schumacher #furt Michael Schumacher

Michael Schumacher, victima hotilor. Nu s-a putut apara!

Fisa medicala a lui Michael Schumacher a fost furata si oferita, contra cost, tabloidelor din lumea intreaga, scrie romaniatv.net.

La inceputul saptamanii trecute, pilotul de Formula 1 a fost transferat la un spital din Lausanne, dupa ce aproape jumatate de an a fost internat in Spitalul Universitar din Grenoble. Inainte sa fie mutat, o parte a fisei medicale a fost furata de persoane necunoscute, anunta ziare.com.

"De cateva zile, reprezentantii media au primit oferta de a cumpara documente din fisa medicala a lui Michael Schumacher. Nu putem spune daca actele sunt autentice, dar putem confirma ca a existat un furt si ca am depus deja plangere. Precizam ca achizitionarea unor asemenea documente si publicarea lor este interzisa, inregistrarile medicale fiind confidentiale", se arata intr-un comunicat al familiei lui Michael Schumacher.

Sabine Kehm, managerul sportivului, i-a avertizat clar pe cei care ar publica informatiile din fisa ca se pot confrunta cu procese costisitoare. "Nu pot fi decat inspaimantata si dezgustata dupa acest incident. Va sfatuiesc sa nu cumparati si sa nu publicati aceste documente. Vom folosi toate mijloacele pe care le avem la dispozitie impotriva celor care fac acest lucru", a declarat Sabine Kehm pentru Bild.

CITESTE SI:

Printul Charles a adoptat un look surprinzator! Cum s-a afisat mostenitorul coroanei britanice

Sursa foto: 3news.co.nz

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare