Vedete internationale

#nicolas cage #vedete extern #Nicolas Cage Romania

Nicolas Cage, fara pretentii de vedeta. Iata ce a cerut actorul pentru sederea in Romania

Celebrul actor Nicolas Cage se afla de cateva zile in Romania, pentru filmarile la noua sa pelicula, "The Dying of the Light". Desi a fost asteptat cu mare fast, actorul nu a avut nicio cerere speciala in timpul vizitei in tara noastra.

Minivacanta impreuna cu familia

Actorul a primit cadou de la fostul fotabalist Gica Hagi o camera de lux la Hotelul Iaki, din Mamaia. Acesta este un duplex format din doua livinguri, doua dormitoare, doua bai si un balcon cu vedere la mare si la Lacul Siutghiol, potrivit adevarul.ro.

Singurul lucru pe care l-a cerut celebrul actor a fost maxima discretie. Acesta si-a dorit sa nu fie deranjat de nimeni, mai ales ca in aceste zile a fost vizitat si de sotia sa, Alice Kim, si baiatul sau, in varsta de 9 ani, Kal-El.

Rasfat pentru naturalete

Naturaletea si modestia afisate de celebrul actor Nicolas Cage i-au uimit pe angajatii hotelului. Chiar daca nu a cerut nimic special, Cage a fost rasfatat de acestia si a primit in dar un pachet de vinuri romanesti si bucate traditionale.

Se pare ca Nicolas Cage a devenit un familist convins, mai ales ca acesta si-a petrecut ultimele zile impreuna cu sotia si fiul sau si au stat in cea mai mare parte a timpului in camera de hotel. Cei trei au luat insa cina si in afara hotelului, iar pretentiile lor au fost la fel de modeste, dupa cum au declarat angajatii restaurantului din Mamaia.

"Mi s-a spus ca doreste fructe de mare, cat mai putin grase, la gratar, fara condimente. M-am emotionat cand am auzit ca a venit Nicolas Cage, dar el este un om normal. Poate unde l-am vazut mai aranjat la televizor, mi s-a parut un pic altfel. Era mai natural. Dar a fost multumit de ce a mancat si a servit tot. Am gatit pentru el si familie fructe de mare la gratar, pastrav cu sos de migdale si tigaie de legume", a declarat bucatarul restaurantului, Dana Cuciorva.

Nicolas Cage filmeaza in aceasta perioada pentru pelicula "The Dying of the Light", in care joaca rolul unui agent CIA care se afla in ultima sa misiune. Filmul va rula pe marile ecrane in 2015. Printre locatiile alese de regizorul Paul Schrader pentru filmarea peliculei se afla si Universitatea din Bucuresti.

Sursa foto: radardemedia.ro

Citeste si:

Michelle Obama dezvaluie cel mai bine ascunse secrete de la Casa Alba

Castigatorii Premiilor BAFTA 2014 sunt...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare