Vedete internationale

#gradinarit #hobby #vedete

Noua celebritati care s-au apucat de cultivat fructe si legume

Intr-o lume in care aproape toate alimentele din comert sunt "pompate" cu hormoni de crestere si cu ingrasaminte nu tocmai naturale menite sa sporeasca recoltele, tot mai multi oameni au inceput sa infiinteze propriile "ferme" chiar la ei acasa. Cine este norocos sa aiba un petic mai mic sau mai mare de pamant isi poate face gradini si livezi in toata regula. Cei pe care spatiul nu prea ii ajuta au si ei la indemana solutia gradinilor verticale, ce pot fi infiintate atat in aer liber, cat si intr-un apartament luminos sau intr-un balcon generos.

Vedetele nu au ramas nici ele indiferente la acest trend si multe celebritati se schimba in haine de gradinarit atunci cand ajung acasa de la vreo filmare, de la vreo sedinta foto, ori de la vreun eveniment cu staif.

Iata o galerie intreaga de celebritati care nu doar ca isi ocupa timpul cultivand fructe si legume, ci se si pot lauda (si o fac pe retelele de socializare) cu recolte bogate.

Oprah Winfrey nu este doar una dintre cele mai cunoscute femei de televiziune din lume, ci si adepta cultivarii de legume organice. Ca-n povestea cu ridichea uriasa, Oprah s-a laudat recent pe retelele de socializare cu o varza uriasa, crescuta in propria gradina.

Oprah nu este chiar straina de gradinarit. Cu mult inainte de a deveni celebrea, vedeta muncea cot la cot cu bunica ei la o ferma din Misissippi, iar experienta capatata atunci ii este cu siguranta de mare ajutor in propria gradina.

Elsa Pataky, Chris Hemsworth si copiii lor se bucura in fiecare zi de beneficiile propriei gradini.

Cei cinci se bucura din plin de viata lor de familie, chiar si atunci cand pregatesc solul pentru cultivat, cand planteaza semintele si cand uda plantele.

Julia Roberts este inca o celebritate care mananca din productie proprie.

"Frumusica" a decis sa isi puna la punct propria gradina dupa ce a jucat in "Fireflies in the Garden". Produsul preferat din propria productie este kale, insa Julia Roberts are si o livada cu tot soiul de fructe si este foarte determinata sa-si invete copiii despre importanta faptului ca isi produc propria hrana si ca mananca sanatos

Milla Jovovich se lauda cu o recolta bogata din propria gradina.

Desi este recunoscuta pentru multe roluri cu scene periculoase, in spatele camerelor de filmat Milla este mult mai prudenta si mai atenta cu stilul sau de viata. Actrita spune ca atunci cand este intre proiecte adora sa petreaca timp cu fiicele si cu sotul, sa gateasca si sa ingrijeasca propria gradina de legume.

Jennifer Garner se bucura din plin de ferma familiei sale.

Actrita a mostenit dragostea pentru cultivarea pamantului de la mama sa si, desi este celebra, nu a uitat niciodata de traditia familiei sale. Nu o data Jennifer Garner a postat pe retelele de socializare fotografii care ilustreaza viata de zi cu zi la ferma familiei. Iar cine crede ca activitatea sa de la ferma se rezuma la fotografiat se insala amarnic. Vedeta pune de multe ori mana pe lopata, pe cazma si pe sapaliga pentru a se asigura ca plantele cultivate se dezvolta in cele mai bune conditii. Iar cand vine vremea recoltei posteaza deseori retete de preparate facute cu ingrediente din cultura proprie.

Natalie Portman se numara si ea printre starurile pasionate de gradinarit.

Actrita este o vegetariana convinsa si militeaza contra cruzimii asupra animalelor si pentru salvarea mediului inconjurator. Natalie Portman isi creste singura legumele pe care le consuma si impartaseste cu fanii de pe retelele de socializare retete pe care le prepara pentru ea si familia sa.

Nicole Kidman adora sa cultive trandafiri si legume.

Gradinaritul este unul dintre cele mai mari hobby-uri ale actritei de origine australiana. Kidman spune ca natura si farmecul ei au ajutat-o sa se dezvolte ca om si ca actrita. Trandafirii sunt plantele ei favorite, dar in gradina de la resedinta sa din Australia Nicole Kidman are si o livada in care cresc, printre altele, lamai, pruni si grapefruit.

Mark Ruffalo nu este verde doar la suprafata, cand se transforma in Hulk, ci si in suflet.

Actorul iubeste natura si tot ce inseamna ea, este preocupat de schimbarile climatice si nu s-a sfiit sa arate niciodata acest lucru. Ca un veritabil iubitor de natura, Ruffalo are acasa propria gradina, in care cultiva legume pentru consumul familiei sale si din mijlocul careia a postat deseori fotografii pe retelele de socializare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare