Vedete internationale

#printul harry #printul william #averi #contract prenuptial

Nu si-au asigurat averile inainte de casatorie. De ce n-au facut William si Harry contracte prenuptiale?

 

William si Harry au refuzat sa semneze contracte prenuptiale inainte de a ajunge la altar, desi au fost sfatuiti de consilierii financiari regali sa faca acest lucru.

Chiar parintii lor au trecut printr-un divort deloc placut si au fost nevoiti sa se inteleaga, intr-un final, in privinta proprietatilor detinute si a lichiditatilor avute pentru a-si incheia definitiv socotelile unul cu altul.

Printul Charles a fost in situatia de a-si pierde dreptul de acces la propria lui avere. El avea 23 de milioane de dolari in banca, dar si mari restrictii asupra lor dupa despartirea de Diana.

Cu toate astea, William si Harry au decis sa nu-si puna la adapost averea inainte de-a se insura.

De ce n-au facut William si Harry contracte prenuptiale?

Unul dintre prietenii Printului William a declarat, pentru The Telegraph, ca ducele de Cambridge "are incredere totala in Kate si a considerat ca o intelegere prenuptiala cu ea nu a fost necesara," pentru a-si pune la adopost averea de 40 de milioane de dolari.

Harry i-a urmat exemplul fratelui sau. Nu i-a cerut lui Meghan Markle sa semneze niciun contract prenuptial inainde de a spune "Da!," desi are si el o avere de vreo 30 de milioane de dolari.

"Harry este convins ca mariajul lui cu Meghan Markle va dura o viata intreaga, asadar n-a considerat obligatoriu contractul prenuptial," a declarat un apropiat de-al lui Harry pentru Daily Mail.

In aceste conditii, cei doi frati n-au luat in calcul ca mariajele lor vor ajunge vreodata sa se destrame, fiind convinsi ca sotiile pe care si le-au ales sunt persoane de incredere, care nu vor cauta sa se imbogateasca cu orice pret, in cazul unui divort.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului