Vedete internationale

#test adn #vedete extern #fiu michel jackson #scandal michael jackson

Numele lui Michael Jackson, patat de scandaluri si dupa moarte

Dupa ce a dus o viata controversata, presarata cu excentricitati, Michael Jackson revine in atentia publicului mondial la aproape 5 ani de la moartea sa cu un scandal de paternitate. Un solist american pretinde ca este fiul nelegitim al Regelui Muzicii Pop si ca are dovezi care ii confirma afirmatiile.

Joi, SUA a fost luata cu asalt de un nou scandal care il are in prim-plan pe regretatul Michael Jackson. De aceasta data, este vorba despre afirmatiile facute de B. Howard, un tanar american care a pretins ca megastarul ar fi tatal sau.

Solistul, care a lansat recent single-ul "Dancefloor" cu care se bucura de un succes moderat peste Ocean, seamana izbitor cu Michael Jackson, fapt care a marit si mai mult amploarea scandalului.

Vineri, B. Howard a transmis jurnalistilor TMZ un test ADN care, aparent, confirma faptul ca el este fiul Regelui Muzicii Pop. Insa, la scurt timp dupa, acestia au descoperit ca actul nu era nimic mai mult decat un fals grosolan.

Acesta nu este primul scandal in care a fost implicat numele lui Michael Jackson dupa trecerea sa in nefiinta. Acuzatiile de pedofilie au continuat sa apara si dupa moartea starului, in 2013 un tanar, pe nume Wade Robson, pretinzand ca vedeta l-ar fi molestat ani la rand.

Foto: eonline.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului