Vedete internationale

#nunta angelina jolie #showbiz #nunta pepe #vedete intern #vedete extern #nunta George Clooney # nunta horia brenciu # nunta connect r #nunta Robert Turcescu

Nuntile de vedeta, intre tam-tam si discretie maxima. Tu pe care le preferi?

Se casatoresc vedetele si daca despre nunta unora, transmisa in direct la TV, afli in detaliu pana si ce au mancat la masa, despre altele, in schimb, vestea ca si-au unit destinele cu alesul sau cu aleasa lor ajunge la urechile publicului dupa zile sau saptamani bune.

Nunta lui Pepe, transmisa de doua posturi TV

Sursa foto: libertatea.ro

Parea nunta anului in Romania dupa batalia care se dadea intre Pro TV si Antena 1 pentru a transmite imagini exclusive. Pepe s-a casatorit religios, la jumatatea lunii iulie, cu Raluca. A facut nunta mare, cu tam-tam, iar site-urile publicatiilor tabloide s-au grabit sa transmita live-text intregul eveniment. 300 de invitati au luat parte la petrecerea organizata intr-un local de lux si considerata "de fite".

Toata opinia publica a stiut ce au avut pe mese nuntasii, pentru ca Pepe a tinut sa ii anunte si pe cei care nu participau la chef ca din meniu faceau parte tartine cu ton, ou de prepelita, medalion de creveti si fructe de mare.

Citeste si:

6 vedete care si-au distrus singure cariera

Bomba in showbiz! Robert Turcescu s-a casatorit!

Primele imagini de la nunta lui Horia Brenciu! Uite ce rochie inedita a ales Alice Dumitrescu!

 

Connect-R, deschis la detalii inainte si dupa

Sursa foto: click.ro

Nici nunta lui Connect-R nu a fost una tocmai... linistita. Artistul s-a casatorit religios cu Misha, femeia care i-a daruit deja un copil. Cei interesati au stiut din timp ca petrecerea nu va fi una tipica, ci ca va imbina traditiile tiganesti cu cele moldovenesti, iar dupa nunta la care au luat parte o multime de vedete din lumea mondena, mirii au venit la televizor pentru a impartasi impresii, dar si pentru a promova localul care i-a gazduit. Si cum ar fi putut avea parte de o nunta discreta cata vreme nasi le-au fost nimeni altii decat... Pepe si Raluca Pascu.

Robert Turcescu, casatorie in secret

Sursa foto: cancan.ro

Robert Turcescu a spus "DA" in fata ofiterului Starii Civile si doar a catorva martori. Fara televiziuni, fotografi si blitzuri de la telefoanele cu camera foto, dar si fara alaiul de nuntasi. Fericitul eveniment a avut loc weekendul trecut, iar cei doi soti au sarbatorit intr-un mall din Capitala. Doar ei doi! "Ca orice om care iubeste si este iubit, imi doresc un copil, dar mai multe nu va spun pentru ca intotdeauna am fost discret in ceea ce priveste viata mea de familie", a declarat Robert Turcescu pentru wowbiz.ro.

Foarte discret cu viata sa privata, prezentatorul a tinut secret si faptul ca s-a despartit de Oana Sarbu, presa afland abia dupa jumatate de an.

Horia Brenciu, nunta discreta, cu invitati putini

Sursa foto: baby.unica.ro

Oricat de exuberant este Horia Brenciu, prezentatorul a reusit sa tina departe de ochii si urechile jurnalistilor de cancan faptul ca weekendul acesta s-a insurat cu producatoarea TV Alice Dumitrescu. Putini au fost cei care au stiut unde si cand se casatoreste si, cel mai probabil, au aflat de la vreunul dintre invitati. Si acestia au fost alesi pe spranceana, cununia fiind una foarte discreta. Horia si Alice sunt impreuna din 2006 si de doi ani au si o fetita pe nume Mina.

George Clooney, nunta de patru zile si patru nopti

Sursa foto: entertainmentwise.com

Weekendul trecut a fost nunta mare in showbizul mondial. George Clooney s-a casatorit cu aleasa sa, avocata de origine libaneza Amal Alamuddin. Nunta nu a fost nicidecum una discreta, ci cu un alai de vedete de talie internationala, sosite la Venetia din toate colturile lumii. Petrecerea a inceput inca de vineri, cand au sosit primii oaspeti. Totul a fost organizat cu mare fast, invitatii fiind purtati prin oras cu gondolele si cu vaporetto, insotiti mereu de cete de jurnalisti dornici sa surprinda cat mai multe imagini din ziua cea mare a starului american.

Angelina Jolie si Brad Pitt, discretie totala

Sursa foto: myhellofalife.com

Chiar daca cel mai probabil la fel de indragostiti, Angelina Jolie si Brad Pitt s-au casatorit in luna august pe domeniul privat pe care cei doi il detin in sudul Frantei. Ceremonia a fost atat de discreta si de restransa, incat doar o parte din membri familiilor celor doi au avut privilegiul sa participe la eveniment.

Tie care ti se pare nunta cea mai potrivita: cea discreta sau cea cu public numeros?

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului