Vedete internationale

#george clooney #showbiz #nunta George Clooney #amal almauddin

Oficial! George Clooney si Amal Alamuddin s-au casatorit!

George Clooney (53 de ani) si iubita sa, avocata britanica Amal Alamuddin (36 de ani) s-au casatorit sambata, la Venetia. Anuntul a fost facut chiar de agentul actorului, Stan Rosenfiel. 

Se pare ca actorul a recurs la o diversiune, caci initial se zvonise ca nunta va avea loc luni. Ceremonia a fost oficiata de catre un mai vechi prieten al actorului, fostul primar al Romei Walter Veltroni. George Clooney si Amal au sarbatorit marele eveniment inca de vineri, cand a avut loc petrecerea burlacilor si a burlacitelor. Vineri seara, cei doi au participat la cine de repetitie, care a avut loc la Hotelul Cipriani, de pe insula venetiana Giudecca, relateaza dailymail.co.uk.

Alaturi de viitoarea mireasa s-a aflat in permanenta mama sa, Baria, si sora, Tala, dar si numeroase prietene ale acesteia.
George Clooney si invitatii sai au ajuns la locul unde urma sa aiba loc ceremonia cu barcile, pe Canale Grande.  George Clooney si sotia sa au cerut invitatilor sa renunte la mobile sau aparatele de fotografiat, deoarece nu au dorit ca imagini de la nunta sa apara in presa inainte de oficializarea lor. 

George Clooney si Amal Alamuddin si-au facut publica relatia in octombrie 2013, cand au aparut impreuna la un eveniment la Londra. La mai putin de un an, au anuntat nunta, desi Clooney declarase, dupa esecul primei casnicii, ca nu se va mai insura niciodata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare