Vedete internationale

#concert iglesias #concert bucuresti #enrique iglesias romania #enrique iglesias

Pretentiile lui Enrique Iglesias. Ce isi doreste cand vine in Romania

Mult asteptatul concert al lui Enrique Iglesias de la Bucuresti se apropie. Stafful artistului a facut cunoscute si pretentiile cantaretului. Printre acestea se numara acces la spa, creveti salbatici si un Mercedes pentru deplasarile prin capitala.

Iubitul cantaret care va sustine un concert pe 12 mai la Bucuresti isi doreste să fie cazat în apartamentul prezidenţial al unui hotel de cinci stele din capitală, unde va beneficia de servicii spa de relaxare, după concert. Potrivit unui comunicat de presa citat de Mediafax, latin lover-ul va mânca: preparate din muşchi de vită, import America de Nord, servit cu clorofilă de spanac, curcan, peşte şi pui, la grătar sau la cuptor, legume coapte sau blanche, sushi, cu ton, somon sau creveţi sălbatici de Australia. Enrique Iglesias este tentat să guste şi din preparatele culinare autohtone.

In timpul concertului, Enrique se va putea refugia pret de cateva clipe in cabina din spatele scenei va fi dotată cu o canapea din piele, masă de cafea, plante ornamentale şi un perete din oglindă, cu lumini. Din această încăpere nu va lipsi cafeaua, ceaiul, apa plata, gheaţă, diverse sortimente de băuturi răcoritoare, sucuri naturale şi energizante. În plus, artistul va servi un amestec interesant preparat din suc de aloe, rădăcina de ghimbir, lămâi, căpşuni şi miere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare