Vedete internationale

#vedete extern #accident Schumacher # declaratii acciden schumacher # ancheta accident schumacher

Primele declaratii oficiale despre accidentul lui Michael Schumacher. Ce spun anchetatorii

Astazi, anchetatorii francezi au facut primele declaratii vizavi de accidentul lui Michael Schumacher, pe o partie de schi din Franta. 

"Pe 29 decembrie Schumacher cobora pe pista pana la o intersectie intre alte doua piste, a lovit nişte jaloane si a iesit in afara pistei amenajate. El a facut o manevra specifica schiorilor, a lovit cu schiurile o piatra, si-a pierdut echilibrul şi s-a lovit la cap de o piatra aflata la 8 metri departare de pista amenajata. A fost gasit la 9 metri departare de pista.

Ancheta este intr-un stadiu avansat, am facut foarte multe audieri ale martorilor, ale medicilor, ale celor care au inchiriat echipamentul de schi, reconstituiri si expertize. Am examinat imaginile inregistrate de camera montata pe casca lui Schumacher (pana acum nu se stia daca s-au pastrat sau nu imaginile, deoarece casca lui Schumi s-a crapat din cauza impactului, n.r.)

Pe baza imaginilor filmate de camera de la casca lui se vor putea stabili chiar şi cauza accidentului", sunt declaratiile anchetatorilor. Ei au mai precizat ca schiurile erau intr-o forma perfecta, dar s-a gasit o zgarietura pe ele, semn ca, intr-adevar, Schumacher a lovit o piatra. De asemenea, oficialii spun ca deocamdata nu s-a stabilit viteza cu care rula fostul campion de Formula 1. Pana acum s-a speculat ca aceasta ar fi fost fie foarte mare, fie de aproximativ 20 km/h.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, la 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul a fost operat pana acum de doua ori si de atunci se afla in stare de coma indusa. Medicii spun ca starea sa este critica, insa stabila. 

 

CITESTE SI

Vedete care s-au accidentat grav la schi

Vedete pentru care timpul a stat in loc. Secretele lor?

Rasturnare de situatie in scandalul Bianca-Victor-Cristea

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului