Vedete internationale

# moarte prince #vedete extern #showbiz #prince

Prince a lucrat 154 de ore incontinuu, inainte de a muri!

Prince a stat treaz 6 zile inainte de a muri, desi era dependent de analgezicele opioide care induc somnolenta!

Afirmatia ii apartine lui Maurice Phillips, cumnatul regretatului artist, care a declarat ca, inainte sa moara, Prince a lucrat incontinuu timp de 154 de ore, desi era sub un tratament medicamentos pe baza de somnifere, scrie mirror.co.uk.

Insomnia lui Prince pare a fi in opozitie cu raportul medical, care afirma ca acesta lua cantitati mari de Percocet, somnifer ce i-ar fi provocat o supradoza cand se afla in avionul sau privat, cu 5 zile inainte de deces, conform Mirror.

Prince ar fi primit un “medicament salvator”, folosit in supradoze de medicamente, dupa ce a ajuns in Moline, Illinois. Doctorii au spus ca acesta ar fi trebuit monitorizat pentru inca 24 de ore, insa artistul a parasit spitalul. Potrivit unor surse, Prince ar fi fost dependent de opiacee puternice de 25 de ani, pe care le folosea pentru a depasi tracul de scena.

Pe de alta parte, utilizatorii acestui medicament au declarat ca aveau probleme cu somnul, mai ales atunci cand combinau Percocet cu alte produse farmaceutice.

In contextul mortii artistului, vanzarile sale muzicale din Statele Unite au crescut simtitor. Cantaretul american ocupa prima pozitie in clasamentul vanzarilor de discuri, trei dintre albumele sale facandu-si intrarea in Top 10.

Prince, in varsta de 57 de ani, a fost gasit mort in casa sa din Parcul Paisley, Minnesota. Sheriff-ul Jim Olson a spus ca nu s-au gasit semne evidente de trauma pe corpul artistului si nu exista nici un motiv pentru a se crede ca a fost o sinucidere.

„Primul lucru pe care detectivii l-au luat in considerare a fost istoricul sau medical”, a declarat o sursa din politie, potrivit mirror.co.uk. Acestia vor sa afle cum a obtinut artistul prescriptia medicala si daca aceasta a fost recomandata de catre un medic (cu referire la exemplul doctorului Conrad Murray, invinuit pentru moartea lui Michael Jackson soi care a fost gasit vinovat de omor involuntar in 2009 pentru administrarea unei doze letale de anestezic).


Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului