Vedete internationale

#printesa Charlotte

Printesa Charlotte, mai populara decat Kate Middleton! Noi fotografii adorabile

Nici nu a implinit 1 an si este deja cea mai influenta persoana din Marea Britanie! Fiica lui Kate Middleton si a Printului William si-a intrecut deja parintii, fratele si strabunica, regina Elisabeta a II-a in popularitate.

Printesa Charlotte se situeaza pe primul loc in topul revistei Tatler al celor mai influente persoane, “un top in care, daca nu apari nu existi”.

„Micul si minunatul ghemotoc de bucurie ne-a castigat deja chiar daca stim inca foarte putine lucruri despre ea, pe langa faptul  ca ea este a patra in linie la tron”, si-au explicat editorii publicatiei motivul alegerii.

In topul aristocritatilor, locul al II-lea ii revine lui Kate Middleton, mama ei, in timp ce pe pozitia a 3-a se afla Printul William. Printul George si Regina Elisabeta a II-a ocupa pozitiile a 4-a si a 5-a in acest clasament

Inca de cand a venit pe lume, pe 2 mai 2015, printesa Charlotte Elizabeth Diana a starnit un interes incredibil pe tot mapamondul. Fotografiile cu ea fac inconjurul lumii intr-un timp record, iar accesoriile cu chipul ei se vand incredibil de bine.

Micuta printesa se transforma si intr-un adevarat fashion icon, aceasta devenind si sursa de inspiratie a unei colectii de haine pentru copii creata recent de un brand francez avand ca sursa principala de inspiratie tartanul purtat de printesa la 6 luni.

Sursa foto: captura Seraphine

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare