Vedete internationale

#turism Printul Charles #vedete extern # turism romania #showbiz #printul charles romania

Printul Charles ne "vinde" tara!

Romania ajunge sa ii datoreze tot mai mult Printului Charles. Datorita promovarii pe care acesta o face peste hotare pentru tara noastra, pe plaiuri mioritice au ajuns anul trecut mult mai multi turisti asiatici, sud-americani si africani decat pana acum.

Anul trecut ne-au vizitat tara cu 30% mai multi turisti din America de Nord si de Sud, Asia si Africa. Bucurestiul si marile orase fiind principalele atractii, in timp ce litoralul strange doar 1,6% dintre turistii straini, scrie Mediafax, care citeaza cifre puse la dispozitie de Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT).

Sursa foto: ltenitainfo.ro

In 2014 s-au cazat in Romania 8,4 milioane de turisti, cu 6,6% mai mult decat in anul precedent. "Cresterile pe piata externa se explica prin campaniile de promovare facute de Romania pe pietele internationale. A fost si campania internationala pe televiziunea Travel Channel, in care a aparut printul Charles, si care a contribuit decisiv la cresterea numarului de turisti straini in Romania, chiar si pentru America de Sud sau Africa. (...) Printul este cunoscut in intreaga lume si imaginea lui a atras turisti", a declarat pentru agentia de stiri Simona Man, presedintele ANT.

Printul mostenitor al Coroanei Marii Britanii, Charles de Wales, detine in tara noastra cel putin zece locuinte. Mai in gluma, mai in serios, fostul presedinte al Romanie, Traian Băsescu,  i-a spus printului ca o sa aiba „un stat intreg, in curand”. 

Doar la Viscri, Charles aduce 10.000 de turisti anual.

CITESTE SI:

12 vedete celebre invata cum sa traiasca in jungla

Dovada ca Dani Otil inca sufera dupa Mihaela Radulescu!
Un nou mall urias in Bucuresti! Cand se deschide si ce magazine are

Sursa foto: b1.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului