Vedete internationale

#showbiz #vedete extern #printul charles romania # divort printul charles #camilla divort

Motivul surprinzator al vizitei Printului Charles: o cearta teribila cu sotia?

Vizita de zilele trecute in tara noastra a mostenitorului coroanei britanice i-a facut pe jurnalistii revistei Globe sa se intrebe daca, nu cumva, Printul Charles si-a cautat un refugiu departe de sotia sa, Camilla, cu care nu prea s-ar mai intelege bine in ultima vreme.

Potrivit ultimului numar al Revistei Globe, Printul Charles este foarte deprimat din cauza sotiei sale si ca face tot posibilul sa stea cat mai departe de ea. Jurnalistii americani sustin ca, inainte de a veni in Romania, mostenitorul tronului Marii Britanii s-ar fi certat foarte rau cu sotia lui. De vina ar fi, in primul rand, abuzul de alcool al ducesei, dar si presiunile pe care aceasta le-ar face pentru ca Charles sa ii ia locul mamei sale la tron cat mai repede. "Din cauza bauturii, nu o sa ajungi niciodata regina", i-ar fi reprosat Charles, apoi, satul de certuri, s-a refugiat pe meleaguri mioritice.

Printul Charles s-a aflat saptamana trecuta pentru cateva zile in Romania intr-o scurta vacanta. Vizita sa s-a incheiat sambata, cu o intalnire cu presedintele Traian Basescu si o ceremonie in cadrul careia a primit titlul de Honoris Causa din partea Universitatii Bucuresti.

Charles a divortat de printesa Diana dupa multi ani in care infidelitatea nu le-ar fi fost straina niciunuia, iar monarhia a supravietuit cu greu acestui scandal avand in vedere popularitatea uimitoare de care se bucura printesa inimilor. 

Certurile privind abuzul de alcool al ducesei nu ar fi noi in familia regala, Charles refugiindu-se adesea in palatul mamei sale ca sa scape de scandalurile din propria casa, relateaza presa de scandal din Marea Britanie. De altfel, se presupune ca Charles i-ar fi cerut Camillei sa mearga la o clinica de dezalcolizare in India. Intre timp, spre disperarea ducesei, Regina Elisabeta i-ar fi promis tronul printului William, care se bucura de o mare popularitate alaturi de sotia sa, ducesa de Cambridge.   

Foto: ru-royalty.livejournal.com

CITESTE SI: 3 dive din Romania, innebunite dupa baieti rai 

Cele doua fete ale lui Stefan Banica Jr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare