Vedete internationale

#Printul Harry Meghan Markle #printul Harry iubita #printul harry

Printul Harry, despre relatia cu Meghan Markle: “S-a depasit limita”

Printul Harry a recunoscut ca are o relatie de cateva luni cu actrita Meghan Markle, cunoscuta pentru rolul din serialul “Suits”, anunta un comunicat de presa transmis de Palatul Kensington. Fratele printului William nu s-a oprit aici cu declaratiile!

Printul Harry a tinut sa critice presa pentru felul in care a relatat despre noua sa iubita. Asta desi rareori printul Harry ia masuri formale legat de ”povestile” aparute in presa, noteaza BBC News. ”Dar in ultima saptamana s-a depasit limita”, se mai arata in declaratia transmisa.

”Iubita lui, Meghan Markle, a fost subiectul unui val de abuzuri si hartuire. Unele dintre acestea au fost foarte publice – defaimarea pe prima pagina a unui ziar national, subtilitatile rasiste din comentarii si sexismul si rasismul fatis din social media”.

“Altele au fost ascunse publicului – eforturile legale pentru a tine departe de ziare povestile defaimatoare; mama sa, nevoita sa se strecoare printre fotografi pentru a ajunge la usa casei sale; incercarile reporterilor si fotografilor de a patrunde ilegal in casa si apelurile date politiei; mitele substantiale oferite de ziare fostului iubit al actritei; bombardarea a fiecarui prieten, coleg si persoana draga din viata ei”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare