Vedete internationale

# george si charlotte # copii kate middleton #familia regala #printul william

Printul William: "George este un strengar!"

Printul William si ducesa Kate sunt niste parinti cat se poate de obisnuiti. Sau, cel putin, asa incearca sa para. William recunoaste ca fiul sau il provoaca uneori prin atitudinea specifica oricarui toddler, insa considera ca sotia lui are o mare contributie la linistea familiei, 

Mostenitorul tronului britanic, aflat in vizita in Vietnam a acordat un interviu in cadrul caruia a povestit cate ceva despre viata sa de familie. ”Sunt foarte norocos şi recunoscător pentru tot sprijinul din partea lui Katherine. Este o mamă extraordinară şi o soţie fantastică”, a mărturisit el. Cu toate acestea, recunoaste ca nu intotdeauna ii este usor sa-si indeplineasca rolul de parinte pentru cei doi copii, George si Charlotte. ”Am şi eu parte de momente dificile. Trecerea de la statutul de bărbat singur şi independent la acela de bărbat căsătorit şi apoi la cel de tată este un proces care îţi schimbă viaţa”, i-a mărturisit prinţul britanic în cadrul emisiunii Talk Vietnam, potrivit click.ro.

De altfel, George este la varsta poznelor. "George este un mic ştrengar uneori, mă ţine cu sufletul la gură, dar în general este un băiat foarte dulce. Charlotte, având în vedere faptul că eu nu am avut o soră, reprezintă pentru mine o dinamică familială foarte diferită. Îmi ador copiii foarte mult şi am învăţat multe lucruri despre mine însumi şi despre viaţa de familie după venirea lor pe lume”, a adăugat prinţul William potrivit sursei citate.

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului