Vedete internationale

#arnold schwarzenegger #christopher walken #angelina jolie #vedete extern

Recunosti vedeta? 8 imagini din copilarie cu sex-simbolurile de azi!

Te-ai obisnuit sa vezi actorii faimosi numai in tinute sclipitoare, mereu la patru ace? Nu au fost mereu asa! Ba mai mult, unii au avut o copilarie cat se poate de normala, iar imaginile colectionate de un site din SUA demonstreaza pe deplin acest lucru. 

 
L-ai recunoscut? Este Christopher Walken, cunoscut pentru rolurile sale din Man on Fire, Wedding Crashers sau Vedetta. 
 
 
Angelina Jolie nu a fost mereu un sex-simbol. Eroina din Mr&Mrs Smith, Lara Croft, Gone in 60 seconds sau The Tourist era o pustoica simpatica si pusa pe sotii. 
 
 
Arnold Schwarzenegger nu a fost nici el mereu tipul serios si dur din Terminator sau politicianul simpatic de astazi. Iata-l in aceasta imagine pozand intr-un elev studios. Nu vi-l imaginati in aceasta postura, nu-i asa? 
 
 
Una dintre cele mai frumoase actrite din toate timpurile, Charlize Theron a fost si o scolarita draguta. Ochelarii de tocilari au revenit din nou in tendinte, asa ca am putea spune ca sex-simbolul a fost un trend-setter in toata regula.
 
 
Talentatul domn Ripley - adica Matt Damon a fost de mic un pusti talentat. In aceasta imagine il interpreteaza pe Humpty Dumpty, intr-o piesa de teatru, la scoala.  
 
 
Justin Timberlake si Ryan Gosling, prieteni din copilarie. Cei doi pusti blonzi au devenit nu dupa multi ani artisti reputati, numarandu-se printre cei mai sexy barbati din lume. 
 
 
Tot din topul celor mai sexy actori face parte si Brad Pitt, care in gimnaziu semana destul de bine cu... o fata. Parul sau blond si tunsoarea feminina nu mai au nimic in comun cu actorul principal din Seven Years in Tibet si viitorul sot al Angelinei Jolie. 
 
 
Nicholas Cage a fost un pusti simpatic, nu-i asa? Faimosul actor are acum 49 de ani, a fost casatorit de trei ori si are doi copii. 
 
Sursa foto: //funnyzela.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului