Vedete internationale

#Meghan Markle #site #harry #regina elisabeta a II-a

Regina Elisabeta i-a eliminat pe Harry si Meghan Markel, dar si pe printul Andrew, de pe site-ul familiei regale

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a decis sa-i elimine de pe site-ul familei regale pe printul Andrew si pe prinţul Harry si Meghan Markle, noteaza Agerpres.

De cand s-a facut aceasta modificare, site-ul Windsor ofera optiunea de a accesa doar conturile retelelor de socializare ale reginei (unde apar informatii si despre ceilalti membri ai casei regale), ori site-urile Palatului Kensington si Clarence House, dedicate ducilor de Cambridge, printul William si sotia sa Kate Middleton, dar si printului Charles si sotiei sale, Camila Parker-Bowles.

In urma cu cateva saptamani, printul Andrew si-a inchis contul oficial ca duce de York, in încercarea de a trece cat mai neobservat dupa ce a fost implicat in cazul traficantului de minore Jeffrey Epstein, un scandal care l-a obligat sa se retraga din functiile oficiale de membru al casei regale britanice.

Din cauza acestei probleme, nu se stie daca cel de-al treilea fiu al suveranei britanice a fost sau nu prezent la nunta fiicei sale, Beatriz de York, cu omul de afaceri italian Edoardo Mapelli. Tatal miresei nu apare in niciuna dintre fotografiile postate oficial.

In cazul lui Harry si Meghan, interdictia de a folosi cuvatul "royal" in urma cu cateva luni, dupa retragerea lor oficiala din familia regala, îi va obliga sa desfiinteze fundatia pe care au creat-o dupa ce au renuntat la cea pe care o imparteau cu ducii de Cambridge.

Potrivit presei canadiene, la sfarsitul lunii iulie, Harry si Meghan au depus actele pentru a desfiinta Sussex Royal si, desi site-ul cu acest nume este inca deschis, nu mai este activ de cand cei doi au plecat in America pentru a-l creste pe micul Archie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului