Vedete internationale

# reuniune vedete #brandon si brenda #beverly hills 90210 #jennie garth

Reuniune Beverly Hills 90210! Cum arata acum actorii faimosi ai anilor '90!

Serialul Beverly Hills 90210 a marcat adolescenta multora dintre noi. Personajele celebre ale serialului, precum Brandon si Brenda, Luke sau Kelly au devenit aproape intimi in viata fanilor. De dragul acestora, cea mai mare parte a distributiei celebrului showTV s-a reunit de curand. De la eveniment a lipsit insa Brenda, adica actrita Shannen Doherty care se lupta cu o boala crancena.

Tori Spelling, Jason Priestly, Jennie Garth, Luke Perry, Gabrielle Carteris, Vincent Young, Christine Elise și James Eckhouse au fost printre cei care s-au  întâlnit din nou, după atâția ani, răspunzând și la o serie de întrebări ale admiratorilor. 

Multi dintre acesti actori nu au reusit sa surclaseze succesul obtinut de pe urma showului, ramanand in memoria publicului din intreaga lume drept personajele din serialul celebru. Dintre cei care au incercat sa isi continue cariera jucand in numeroase productii amintim pe Tori Spelling, Jennie Garth sau Shannon Doherty. Aceasta din urma insa are de infruntat o boala grea, cancerul. Insa o face cu succes, iar acum se pregateste pentru o operatie de reconstructie mamara. Fostii colegi din serial au tinut sa o aminteasca la reuniune si sa ii transmita ca ii sunt alaturi. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului