Vedete internationale

#Zsa Zsa Gabor Moulin Rouge #Zsa Zsa Gabor

S-a mai stins o stea a Hollywood-ului!

Actrita de origine Zsa Zsa Gabor s-a stins din viata la varsta de 99 de ani, duminica seara, in urma unui atac de corp. Actrita a fost cunoscuta mai degraba pentru frumusete si viata agitata, fiind casatorita de noua ori cu barbati prosperi, printre care Conrad Hilton, fondator al renumitului lant international de hoteluri, sau Printul Frédéric von Anhalt.

 

In ultimii ani, Zsa Zsa Gabor s-a confruntat in ultimii ani cu tot mai multe probleme de sanatate si a fost de mai multe ori spitalizata dupa ce si-a fracturat soldul, cazand din pat, in iulie 2010, incercand sa raspunda la telefon. In acelasi an, Zsa Zsa Gabor a suportat si o operatie de reconstructie a articulatiei soldului.

In ianuarie 2011, actritei i-a fost amputata o mare parte a piciorului drept, din cauza unei infectii..

Totodata, Zsa Zsa a fost victima unui accident de automobil grav in 2002, in urma caruia a ramas partial paralizata. Actrita de origine maghiara a suferit si un atac cerebral, in 2005.

Zsa Zsa Gabor, desemnata Miss Ungaria in 1936, s-a mutat la Hollywood pentru a deveni actrita si a jucat in multe lungmetraje si seriale de televiziune. Cunoscuta pentru rolurile din "Moulin Rouge" (1952), regizat de John Huston, si din "Stigmatul raului/ Touch of Evil" (1958), de Orson Welles, Zsa Zsa Gabor a devenit celebra mai ales pentru coafurile si tinutele ei spectaculoase, dar si pentru cele noua casatorii ale sale. 

Celebra actrita a fost casatorita de 9 ori, a divortat de 7 ori, iar o casatorie a fost anulata. Singura fiica a actritei, Francesca Hilton, a murit in ianuarie 2015.

Sursa foto: Hepta 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului