Vedete internationale

#Jamie Oliver jefuit #Jamie Oliver casa #vedete extern #showbiz #jamie oliver

Se intampla si la case mai mari! Jamie Oliver, in aceeasi situatie ca Andreea Marin

Resedinta de 7 milioane de dolari nordul Londrei a celebrului Jamie Oliver a fost sparta! Indragitului bucatar i-au fost furate obiecte si bunuri in valoare de cateva mii de lire sterline, scrie dailymail.

Hotii au patruns in vila prin garaj, iar apoi au intrat in subsolul resedintei. Jamie Oliver a fost anuntat in legatura cu aceasta spargere de un vecin, care a remarcat ca una dintre usile de acces in vila fusese lasata deschisa, la inceputul acestei luni.

Politia examineaza in prezent imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a incerca sa ii identifice pe hoti.

Infractorii care au spart vila, evaluata la 7 milioane de lire sterline, pentru a fura mai multe aparate si dispozitive electrice stiau, probabil, ca bucatarul si familia sa urmeaza sa se mute intr-o casa mai mare, in cartierul exclusivist Hampstead, proprietate este estimata la 10 milioane de lire sterline (foto).

Jamie Oliver, in varsta de 40 de ani, sotia sa, Jools, si cei patru copii ai cuplului se aflau in casa lor de la tara, in comitatul Essex, in momentul producerii jafului.

Andreea Marin a trecut de curand prin aceeasi situatie. Din fericire, cei trei hoti au fost prinsi dupa trei saptamani de politistii ilfoveni, iar Andreea Marin si-a recuperat o buna parte din bunurile furate (n.r. - 1.000 de lei si bijuteriile Zanei).

 

Andreea Marin (40 de ani) si sotul ei, Tuncay Ozturk (29 de ani), nu vor sa-i lase nepedepsiti pe cei care au indraznit sa le sparga vila din Pipera si sa le cotrobaie prin lucruri. Pe langa anii de puscarie pe care ii risca pentru furt, hotii ar putea sa fie obligati de judecatori si la plata a 23.000 de lei

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare