Vedete internationale

#mila kunis #showbiz #vedete extern # mila kunis insarcinata

Secrete de vedeta. Iata cum se mentine in forma Mila Kunis, gravida in 5 luni

Actrita Mila Kunis, insarcinata cu primul ei copil, isi afiseaza deja mandra burtica de viitoare mamica. Iubita lui Ashton Kutcher, fostul sot al lui Demi Moore, a fost fotografiata pe strada cu abdomenul la vedere.

Fotoreporterii au surprins-o in Los Angeles, in timp ce se indrepta catre cursurile de yoga. Se stie ca aceasta practica ajuta foarte mult la relaxare si le este utila femeilor care vor sa nasca usor. Mila, in varsta de 30 de ani, era imbracata intr-un trening confortabil si cu un tricou perforat din loc in loc, perfect pentru zilele toride. Actrita si-a accesorizat aceasta tinuta comoda cu o pereche de ochelari negri - care i-au ascuns fata nemachiata - si, evident, cu inelul de logodna, care are un diamant urias de cinci karate.



Actrita este hotarata sa se mentina in forma si face miscare atat timp cat medicul ii va spune ca sarcina ei se dezvolta normal. Potrivit usmagazine.com, cuplul Mila-Ashton ar asteapta o fetita. Cei doi inca nu au facut o declaratie oficiala vizavi de mostenitorul care ar trebui sa se nasca in luna septembrie. Acestea sunt printre primele imagini care o infatiseaza pe frumoasa actrita cu burtica de gravida, dupa ce, in urma cu cateva zile, cei doi au fost vazuti la un festival de dans, unde s-au purtat ca doi viitori parinti foarte indragostiti.

Mila Kunis a fost desemnata in 2013 cea mai sexy femeie din lume, de catre cititorii revistei FHM. Anul acesta, Mila a ocupat doar locul 6 in clasament, aparitiile ei media fiind mult mai rare dupa ce actrita a ramas insarcinata. Locul 1 a fost ocupat de o alta actrita, starul din Hunger Games - Jennifer Lawrence. 

Foto: usmagazine.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare