Vedete internationale

#reguli acces maroon 5 #concert maroon 5 #maroon 5

Azi, super-concert Maroon 5. Ce trebuie sa stii despre spectacol

Celebra trupa Maroon 5 sustine astazi un concert in Piata Constitutiei. Desi accesul se va face incepand cu ora 16.30, trupa va urca pe scena dupa ora 20.00. In deschiderea concertului vor canta Les Elepahants Bizzares si Antonia.

Turneul susţinut de Maroon 5, "V Tour", a început în februarie 2015 în America şi continuă în Europa, ajungând pentru prima dată în România, pe 5 iunie, unde membrii trupei vor susţine un concert în Piaţa Constituţiei. Aflată pentru prima dată în România, trupa Maroon 5 promite un concert pe măsura aşteptărilor fanilor. 

Lista obiectelor interzise cuprinde: binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete/IPad-uri. De asemenea, nu puteti lua umbrelele cu voi in caz de ploaie. 

Accesul cu alimente şi băuturi din afara locaţiei nu este permis. Punctele de acces în zona de concert sunt situate în Bulevardul Libertății, intrarea Izvor şi intrarea Coşbuc. Pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la concert, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare