Vedete internationale

#sergio ramos #femei insarcinate #fotomodel

Superba sotie a lui Sergio Ramos, sfaturi pentru femeile insarcinate. Exercitiile cu care si-a mentinut silueta de fotomodel VIDEO

In varsta de 43 de ani, Pilar Rubio, sotia celebrului fotbalist Sergio Ramos, isi mentine forma fizica de invidiat in ciuda faptului ca e mama a patru copii.

Jurnalista si colaboratoare la diverse programe TV, Pilar este partenera de viata a lui Sergio Ramos (35 de ani), recent transferat de la Real Madrid la PSG.

Sergio Ramos si Pilar Rubio s-au cuplat in 2012, sunt casatoriti din 2019 si au impreuna patru baieti, Sergio Jr., Marco, Alex si Maximo Adriano.

Frumoasa Pilar are peste 6 milioane de "urmaritori" pe Instagram, astfel ca isi permite sa joace si rolul de "influencer". Astfel, intr-o recenta postare, superba bruneta a fost dezvaluit felul in care si-a mentinut silueta de fotomodel pe perioada ultimei sarcini.

"Aceste exercitii le faceam cand eram insarcinata, sunt foarte usoare si imi permit sa ma activez. O respiratie sincronizata cu miscarile va va optimiza antrenamentul. Respiratia corecta este cheia", a mentionat Pilar Rubio.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare