Vedete internationale

#vedete bogate decedate #vedete extern #showbiz #elvis presley #marilyn monroe #michael jackson

Topul celor mai bogate vedete care fac bani si dupa moarte

Michael Jackson, Elvis Presley, Marilyn Monroe, Albert Einstein se numara printre cele mai bogate zece vedete care nu mai sunt in viata, conform Topului Forbes. Pentru a fi incluse in acest clasament, vedetele trebuie sa “castige” cel putin 6 milioane de dolari in ultimele 12 luni.

Anul acesta, in fruntea clasamentului se situeaza, pentru al treilea an consecutiv, Michael Jackson, cu venituri de 115 milioane de dolari, dupa cum au anuntat editorii revistei Forbes, citati de bbc.com.

Decedat in 2009, din cauza unei supradoze de medicamente, la varsta de 50 de ani, Michael Jackson a “castigat” in 2014 venituri de 140 de milioane de dolari.

Artistul este citat frecvent de presa internationala - din cauza mortii sale subite si a motivelor care i-au provocat decesul - si a beneficiat de o crestere a vanzarilor albumelor sale si a obiectelor personale la licitatie.

Pe locul al doilea in acest top realizat de editorii revistei Forbes s-a clasat Elvis Presley, cu venituri de 55 milioane de dolari.

Locul al treilea i-a revenit creatorului american de benzi desenate Charles Schulz, decedat in 2000, care a generat in ultimele 12 luni venituri de 40 de milioane de dolari.

Cantaretul jamaican Bob Marley se afla pe locul al patrulea, cu venituri de 21 milioane de dolari, iar actrita Elizabeth Taylor, care a murit in martie 2011, la varsta de 79 de ani, ocupa pozitia a cincea, cu venituri de 20 de milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bogate vedete care nu mai sunt in viata este completat de actrita Marilyn Monroe (17 milioane de dolari), cantaretul John Lennon (12 milioane de dolari), savantul Albert Einstein (11 milioane de dolari), actorul Paul Walker (10,5 milioane de dolari) si actrita Bettie Page (10 milioane de dolari).

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului