Vedete internationale

#vedete extern #celebritati 2014 #steven spielberg #martin scorsese #oprah winfrey

Topul celor mai influente celebritati in 2014

Regizorul Steven Spielberg este cea mai influenta celebritate in anul 2014, potrivit unui top realizat in fiecare an de celebra revista "Forbes". Acesta a surclasat-o pe una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din SUA, Oprah Winfrey.

"Lincoln" i-a crescut notorietatea

Popularitatea cineastului a crescut foarte mult dupa lansarea celui mai recent film al sau, "Lincoln", care a primit in 2013 nu mai putin de 12 nominalizari la Oscar. De asemenea, aceasta pelicula a avut si incasari-record, de 275 de milioane de dolari la nivel mondial.

Potrivit unei statistici realizate de "Forbes", 47% din participantii la studiu au considerat ca regizorul american este cea mai influenta persoana in acest moment.

Oprah Winfrey se mentine in top

Realizatoare TV Oprah Winfrey, 59 de ani, s-a clasat anul trecut in fruntea topului celor mai influente celebritati in 2013. Anul acesta scade insa cu o pozitie, pe locul secund, avand un grad de influenta de 45% in aprecierea oamenilor. Aceasta scadere a fost explicata de "Forbes" prin faptul ca vedeta s-a retras de curand din lumea publica, pentru a se dedica in totalitate televiziunii pe care o detine, OWN.


Citeste si:

Iubire ca-n filme! Vedete care s-au cuplat pe platourile de filmare

Regizorii castiga popularitate

Pe locul al treilea in topul celor mai influente celebritati din 2014 se regaseste tot un regizor, semn ca cinematografia devine un domeniu din ce in ce mai prosper. Este vorba despre George Lucas, creatorul seriei "Razboiul stelelor".
Desi in ultimii ani acesta nu a fost prezent in viata publica, el a castigat notorietate si o suma colosala dupa ce a vandut compania Lucasfilm catre Walt Disney, pentru 4,5 miliarde de dolari.



Surprinzator, pe locul patru in clasamentul realizat de "Forbes" se regaseste regizorul Ron Howard, iar pe locul cinci se afla Martin Scorsese.




Topul 10 cele mai influente celebritati din 2014 este completat de doctorul nutritionist Mehmet Oz, de jurnalista Barbara Walters, de solistul formatiei U2 Bono, scriitorul de benzi desenate Stan Lee si de comentatorul politic Rush Limbaugh.

Citeste si:

Carmen Bruma a dezvaluit sexul bebelusului sau

Sursa foto: empireonline.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare