Vedete internationale

#Meghan Markle #familia regala #mesaj #printul harry

Ultimul mesaj al Printului Harry si al lui Meghan Markle, in calitate de membri ai Casei Regale. Ce au scris cei doi

Printul Harry si sotia lui, Meghan, au publicat pe contul de Instagram "Sussexroyal", care are peste 11 milioane de abonati, ultimul lor mesaj in calitate de membri activi ai casei regale britanice.

Retragerea este prevazuta pentru ultima zi a lunii martie. Astfel, cei doi nu vor mai detine titlurile oficiale de Altete Regale. Totul s-a intamplat cu doua zile inainte de a incepe noile lor cariere independente.

Multumim acestei comunitati - pentru sprijin, inspiratie si pentru dorinta comuna de a face bine in lume.

Desi s-ar putea sa nu ne mai vedeti atat de des, munca noastra va continua. Abia asteptam sa ne revedem curand. Ati fost minunati. Pana atunci, va rugam aveti grija de voi si unul de altul,” au scris cei doi, care nu s-au mai folosit de titlurile regale, ci doar de prenumele lor, Harry si Meghan.

Cei doi locuiesc in California

Printul Harry, al saselea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, si Meghan au socat-o pe Regina Elisabeta a II-a, familia regala, dar si intreaga lume atunci cand au anuntat, in luna ianuarie 2020, ca au decis sa renunte la indatoririle lor regale.

Totul s-a negociat cu suverana britanica, in varsta de 93 de ani, si s-a ajuns la concluzia ca Harry si Meghan trebuie sa se retraga in mod oficial din randul membrilor cu rol activ ai case regale incepand cu data de 1 aprilie 2020.

In aceste conditii, cei doi au renunţat la alocatia regala si trebuie sa returneze unele cheltuieli publice de care au beneficiat, in special suma de 2,4 milioane de lire sterline (2,8 milioane de dolari), bani cu care a fost renovata resedinta lor din Regatul Unit.

Harry si Meghan locuiesc in prezent alaturi de fiul lor, Archie, in statul american California.

In plus, un purtator de cuvant al cuplului a precizat, potrivit mirror.co.uk, ca ducele si ducesa de Sussex nu vor mai folosi de acum inainte numele SussexRoyal pentru fundatia lor de caritate, pagina lor de Instagram si site-ul lor oficial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare