Vedete internationale

#deces David Cassidy #David Cassidy a murit #David Cassidy

Un alt mare actor a pierdut lupta pentru viata!

Cantaretul si actorul american David Cassidy, in varsta de 67 de ani, a incetat din viata in cursul zilei de marti, iar anuntul a fost facut in aceasta dimineata. 

„David a murit inconjurat de cei pe care ii iubea, cu bucurie in inima si eliberat de durerea care l-a tintuit atat de mult timp”, a anuntat familia intr-un comunicat. 

Starul fusese internat in spital saptamana trecuta, dupa ce mai multe organe ii cedasera.

La inceputul acestui an, cantaretul a anuntat ca a fost diagnosticat cu dementa si ca isi opreste turneele, „pentru a se bucura de viata”.

Cassidy s-a nascut la New York intr-o familie obisnuita cu industria showbiz-ului. Tatal sau a fost cantaret si actor, iar mama sa era actrita.

David a devenit vedeta dupa ce a jucat rolul Keith Partridge in „The Partridge Family”, un sitcom al anilor 70 despre o mama si cinci copii care formeaza un grup rock and roll. Show-ul a lansat cateva hituri, cum ar fi „I Think I Love You”.

Dupa rolul din The Partridge Family s-a bucurat de o cariera de succes in muzica si actorie. A fost nominalizat de mai multe ori la premiile Grammy si a vandut peste 30 de milioane de albume in intreaga lume. 

In momentul de varf al celebritatii sale, in anii 70, fan clubul sau avea chiar mai multi membri decat cele ale lui Elvis Presley si Beatles, noteaza BBC.

Sursa foto: Hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare