Vedete internationale

# luna de miere harry #Meghan Markle #printul harry

Unde isi vor petrece luna de miere printul Harry si Meghan Markle

Printul Harry si Meghan Markle si-au amanat luna de miere pentru a-si indeplini angajamentele publice pe care le aveau deja planificate de mai mult timp.

Se pare ca Meghan si Harry nu au stabilit inca nicio destinatie pentru luna de miere, insa foarte multe persoane sunt de parere ca acestia vor alege Africa.

”Africa a jucat un rol foarte important în relația lor. Aici s-au îndrăgostit, aici au fost în vacanță înainte de logodnă și tot de aici a cumpărat Harry cel mai mare diamant din inelul de logodna al lui Meghan”, a declarat expertul regal Omid Scobie pentru revista Elle.

”În partea asta de lume Harry spune că poate să fie el însuși. Este foarte legat de aceste locuri și simte foarte multă dragoste și respect față de continentul african. Cei doi și-au exprimat dorința de a explora și alte țări africane, așa că neașteptăm să facă acest lucru în timpul lunii de miere”, a adăugat Scobie.

Probabil că cei doi vor alege între Zanzibar și Seychelles. ”William și Kate s-au simțit atât de bine în Seychelles, așa că această destinație ar putea fi o variantă bună. În plus, am auzit că Meghan și-ar dori să facă plajă, așa că va fi o destinație la mare. Nu cred că se vor întoarce în Botswana sau într-un safari, pentru că își doresc să exploreze și alte locuri. Cel mai important e că vor alege un loc în care să se simtă în siguranță și în care să aibă parte de intimitate”, a mai spus Scobie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului