Vedete internationale

#woody allen #copii #vedete #michael jackson #abuz sexual #acuzatii #cristian tabara #vedete extern #acuzatii vedete

Vedete acuzate de copii de abuz sexual

Viata tumultuoasa a vedetelor scoate la iveala in fiecare zi secrete cutremuratoare ale acestora. Droguri, abuzuri sexuale si violenta sunt doar cateva dintre cele mai crunte imagini ce se gasesc in spatele scenei sclipitoare si perfecte ce se prezinta in fata publicului. Iata cateva dintre celebritatile de renume care au fost acuzate de copii de abuz sexual:

1. Woody Allen

Renumitul regizor Woody Allen, in varsta de 78 de ani, a fost acuzat, de curand, de fiica sa vitrega, Dylan Farrow, de abuz sexual. Tanara a marturisit ca tatal sau a molestat-o sexual in perioada copilariei. Aceste acuzatii existau inca din anul 1992, cand sotia lui Allen a marturisit ca acesta a intretinut relatii sexuale cu minora, pe cand aceasta avea doar 7 ani, chiar in podul casei lor. Se pare insa ca politia a musamalizat atunci intreaga poveste.

Acum insa, la 28 de ani, Dylan Farrow, a avut curajul sa marturiseasca public acest episod intr-o scrisoare deschisa, publicata pe blogului cotidianului "The New York Times".

"Care este filmul vostru preferat regizat de Woody Allen? Inainte de a raspunde, ar trebui sa stiti ca, atunci cand aveam 7 ani, Woody Allen m-a luat de mana si m-a condus intr-un mic pod, slab luminat, de la etajul al doilea al casei noastre. Mi-a spus sa ma intind pe burta si sa ma joc cu trenul electric al fratelui meu. Apoi, m-a agresat sexual. Imi vorbea in timp ce imi facea acel lucru, murmurandu-mi ca sunt o fetita cuminte, ca acela era secretul nostru, promitandu-mi ca vom merge la Paris si voi fi un star de cinema", a scris tanara.

Citeste si: A mai murit un actor foarte talentat. Avea doar 46 de ani!

2. Cristian Tabara

Realizatorul TV Cristian Tabara a fost acuzat, in 2010, de fiica fostei sale iubite ca a incercat sa o abuzeze sexual. Micuta, in varsta de 13 ani, i-a povestit mamei sale, Alina Bodnaru, ca realizatorul TV a intrat in camera sa si a inceput sa o pipaie. Femeia a mers glont la politie si l-a acuzat pe acesta de molestare sexuala. Ulterior, judecatorii l-au achitat pe realizator, deoarece nu existau probe concrete care sa il invinuiasca. Daca acuzatiile tinerei s-ar fi dovedit reale, Cristian Tabara ar fi riscat o pedeapsa intre 15 si 25 de ani de inchisoare.

Citeste si: Mircea Solcanu, constrans sa isi dea demisia

3. Michael Jackson

Michael Jackson a fost acuzat in repetate randuri, incepand cu anul 2005, de abuz sexual fata de minori. Primul caz a fost cel al unui baiat in varsta de 13 ani, bolnav de cancer, care a declarat ca artistul a avut "un comportament sexual foarte ciudat", in timpul unei vizite la ferma din Neverland.

De asemenea, la prima infatisare la tribunal, procurorii au spus ca unul dintre angajatii lui Jackson l-a amenintat pe copil ca, daca va dezvalui informatii despre "relatia" lui cu artistul, mama sa ar putea fi omorata.

Citeste si: Bianca isi tine din nou fanii in suspans. Iata ce mesaj misterios a postat pe Facebook

Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare