Vedete internationale

#anorexie #angelina jolie #tori spelling #portia de rossi #vedete extern #vedete anorexice

Vedete care abia se mai tin pe picioare din cauza anorexiei

Perfectiunea se poate transforma intr-o obsesie extrem de periculoasa atunci cand vine vorba despre frumusete. Acest lucru l-au dovedit de-a lungul timpului numeroase vedete care, pentru a arata impecabil, au ajuns anorexice, boala extrem de grava, care poate duce la deces. Iata cateva vedete care abia se mai tin pe picioare din cauza anorexiei.

 

1. Angelina Jolie


Actrita Angelina Jolie trece printr-o perioada extrem de dificila. Dupa ce a suferit o operatie de dubla mastectomie, vedeta se lupta acum cu anorexia. Actrita a slabit extrem de mult, ajungand sa cantareasca doar 42 de kilograme. Aflata la filmarile pentru ultima sa pelicula, "Unbroken", in Australia, Angelina Jolie a avut parte de un incident care ar trebuie sa ii traga un semnal de alarma asupra starii sale de sanatate. Potrivit publicatiei "National Enquirer", vedeta a lesinat in timpul filmarilor, iar medicii au avertizat-o ca starea sa de sanatate este foarte precara si ca are nevoie de o perioada de liniste si cateva kilograme in plus pentru a-si recapata tonusul.

 

2. Portia de Rossi


Una dintre cele mai afectate vedete de aceasta boala cumplita a fost actrita Portia de Rossi. Vedeta a recunoscut public ca sufera de anorexie si a scris chiar si o carte despre calvarul prin care a trecut pana sa realizeze ca are intr-adevar o problema.

"Eram obsedata. Ajunsesem sa cantaresc 37 de kilograme si eram obsedata sa raman la greutatea respectiva. Traiam cu 300 de calorii pe zi, ma ascundeam de prieteni, nu imi doream sa se stie de problema mea. Ajunsesem sa inghit si 20 de laxative pe zi pentru a nu lua deloc in greutate. Mi-am ascuns multa vreme si orientarea sexuala”, a marturisit Portia in cadrul emisiunii lui Oprah.



Acum, Portia de Rossi a reusit sa revina la o greutate normala si se bucura linistita de viata alaturi de Ellen Degeneres, cu care s-a si casatorit.


3. Tori Spelling


Actrita Tori Spelling a negat cu vehementa mult timp ca ar fi anorexica. Mai mult, vedeta sustinea ca are o greutate perfecta pentru inaltimea sa, insa realitatea o contrazicea. Vedeta a avut o perioada in care slabise extrem de mult, incat abia daca se mai putea tine pe picioare.





Sursa foto: mundo.es

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului