Vedete internationale

#scarlett johansson #drew barrymore #avril lavigne #divorturi vedete #vedete extern #jessica simpson #Jane Levy

Vedete care au divortat de tinere si despre care nu stiai

Vedetele incearca sa isi tina viata amoroasa cat mai departe de ochii presei. Unele au reusit sa tina secrete relatii ce au durat ani intregi, iar altele au putut sa tina ascunse casatorii sau chiar divorturi. Iata cateva vedete care au divortat la varste fragede si nu stiai.

1. Jane Levy

Actrita Jane Levy, cunoscuta din pelicula "Suburgatory", a divortat in luna ianuarie anul acesta de actorul Jaime Freitas, dupa doar sapte luni de casnicie, la varsta de 23 de ani.


2. Jessica Simpson

Cantareata Jessica Simpson a divortat la varsta de 25 de ani de Nick Lachey, dupa un mariaj de trei ani. Astfel, la aceasta varsta frageda, artista poate spune ca a trecut deja prin relatii de dragoste ce au intarit-o.

3. Olivia Wilde

Actrita Olivia Wilde a divortat de regizorul italian Tao Ruspoli pe cand avea doar 27 de ani, desi a avut cu acesta un mariaj ce a durata opt ani.

4. Avril Lavigne

Cantareata Avril Lavigne s-a indragostit nebuneste de un barbat mult mai in varsta decat ea pe cand avea doar 23 de ani, cantaretul Deryck Whibley, in varsta de 44 de ani. Diferenta de varsta dintre cei doi si-a spus insa cuvantul, iar dupa trei ani de mariaj, pe cand avea doar 26 de ani, Avril si-a trecut deja in palmares un divort.


5. Scarlett Johansson

Celebra actrita Scarlett Johansson a avut si ea o viata amoroasa tumultuoasa, insa in momentul in care l-a cunoscut pe actorul Ryan Reynolds, la 24 de ani, a crezut ca si-a intalnit, in sfarsit, marea dragoste. Visurile sale s-au naruit insa la varsta de 26 de ani, cand a hotarat sa divorteze.

6. Drew Barrymore

Actrita Drew Barrymore este insa de departe un caz special in ceea ce priveste viata amoroasa. Mai intai, ea s-a casatorit cu producatorul de filme Jeremy Thomas, pe cand avea doar 20 de ani. Dupa cateva luni de mariaj, cei doi au hotarat insa sa divorteze. La doar 25 de ani, actrita a facut din nou pasul cel mare spre altar, alaturi de comedianul Tom Green. Vedeta nu a avut insa noroc nici de aceasta data, iar la 26 de ani a pus capat mariajului.


Sursa foto: movies.mxdwn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare