Vedete internationale

#bani #vedete extern #castiguri vedete

Vedete care fac bani si dupa moarte

Lumea artistica este una fabuloasa, care te fascineaza cu creatiile si intamplarile sale. Munca celebritatilor este admirata si recunoscuta la adevarata sa valoare in momentul in care acestea dispar insa din aceasta lume.

Frenezia si entuziasmul fanilor din lumea intreaga cresc imediat ce isi dau seama ca idolul lor nu mai este printre ei. Avantajele cresc insa pentru mostenitori sau productorii insetati de bogatie. Iata cateva vedete care fac mai multi bani dupa moarte decat au facut in timpul vietii:

1. Michael Jackson

Celebrul cantaret Michael Jackson a murit in anul 2009, in conditii destul de suspecte, care si astazi mai ridica inca semne de intrebare. Desi in timpul vietii se zvonea ca artistul si-ar fi pierdut intreaga avere si ca era inglodat in datorii, acesta a lasat mostenitorilor sai, in doar un an, 160 de milioane de dolari, bani facuti dupa moartea sa, potrivit unui clasament realizat de revista "Forbes" in 2013.

2. Bob Marley

Desi a murit la varsta de 36 de ani, cantaretul de reggae Bob Marley a ramas unul dintre cel mai bine vanduti artisti din ultimele doua decenii, inregistrand venituri de 75 de milioane de dolari din vechile sale albume.

3. Elizabeth Taylor

Actrita Elizabeth Taylor a murit in anul 2011 la varsta de 79 de ani. Taylor a fost una dintre cele mai apreciate celebritati la nivel mondial, ea cucerind publicul cu frumusetea sa uimitoare, dar si talentul actoricesc. Dupa o viata tumultuoasa, mai ales in plan personal, munca sa a fost insa rasplatita dupa moarte. Potrivit "Forbes", mostenirea lui Elizabeth Taylor a fost in 2013 de 25 de milioane de dolari, iar in 2012, de 210 milioane de dolari.

4. Kurt Cobain

Kurt Cobain, solistul trupei Nirvana, a incetat din viata in 1994. De atunci insa, averea artistului a fost in continua crestere. Cele doua albume lansate imediat dupa moartea sa au inregistrat vanzari-record, de peste cinci milioane de exemplare.

Courtney Love, vaduva lui Kurt, a vandut drepturile asupra jurnalului lui Cobain pentru suma de patru milioane de dolari, iar in 2006 a vandut si 25% din partea sa asupra catalogului Nirvana pentru suma de 50 de milioane de dolari.

Citeste si:

Secretele fericirii vedetelor

Vedete care castiga sume exorbitante din reclame

Pretextul intalnirii de la Paris, explicat de Bianca

Sursa foto: mrwallpaper.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare