Vedete internationale

#sylvester stallone #eric clapton #usher #jane birkin #vedete extern #decese copii vedete

Vedete care si-au pierdut copiii in mod tragic

In ciuda aparitiilor sclipitoare in lumina reflectoarelor si a vietii de vis la care multi ravnesc, viata multor vedete este invaluita in tristete si experiente extrem de dureroase, pe care nimeni nu si-ar dori sa le traiasca vreodata. Faima si banii nu reusesc sa "cumpere" fericirea, dovada stand tragediile cumplite prin care au trecut unele dintre cele mai titrate vedete de talie internationale, care au trecut prin momente grele atunci cand au asistat la moartea propriiilor copii!

Jane Birkin

Celebra cantareata si actrita Jane Birkin traieste zilele acestea cea mai cumplita experienta din viata ei. Fiica vedetei, Kate Berry, cunoscut fotograf in Marea Britanie, a murit, astazi, 12 decembrie, dupa ce a cazut de la etajul patru al unei cladiri din Paris. Kate, in varsta de 46 de ani, se afla singura in imobilul parizian la momentul producerii tragediei. Anchetatorii inca nu au stabilit daca este vorba de sinucidere sau cadere accidentala, insa este luata in calcul prima varianta, avand in vedere ca in apartament au fost gasite mai multe antidepresive.


Sylvester Stallone

In urma cu doar un an, Sylvester Stallone a fost pus in fata uneia dintre cele mai grele incercari din viata sa. Fiul actorului, Sage, s-a stins din viata la varsta de doar 36 de ani. Acesta a fost gasit mort in propria locuinta din Hollywood. Desi in prima faza, s-a speculat ca decesul ar fi survenit in urma unei supradoze, raportul autopsiei nu a evidentiat urme toxicologice in organismul acestuia. Potrivit legistilor, Sage Stallone a murit din cauza unui infarct.

Usher

Usher este o alta vedeta care a trecut prin clipe ingrozitoare, anul trecut, suferind o pierdere cumplita in viata lui. Artistul a asistat neputincios la un accident nautic stupid, care a frant viata fiului lui vitreg, Kyle Glover, in varsta de doar 11 ani. Baietelul a fost lovit in cap de un ski-jet, in momentul in care se relaxa pe un lac, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

Eric Clapton

Legendarul cantaret Eric Clapton nu o sa uite niciodata anul 1991, cand a trecut prin cea mai trista experienta din viata lui: moartea fiului sau, Conor, in varsta de doar 4 ani. Baietelul a murit in urma unui accident stupid, dupa ce a cazut de la etajul 53 al unei cladiri din New York. "Tears in Heaven", cea mai cunoscuta piesa a artistului, a fost scrisa de acesta in memoria baietelului.




Sursa foto: Pintaw.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare